Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Frīdels oficiāli pievienojas "Aston Villa"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Frīdels oficiāli pievienojas "Aston Villa"
Breds Frīdels
Foto: AP

Nu jau bijušais Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Blackburn Rovers" vārtsargs Breds Frīdels oficiāli pievienojies "Aston Villa". Kolorītais amerikānis parakstījis trīs gadu līgumu par vēl nezināmu summu.

Zināms, ka arī cits Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester city" izrādīja lielu interesi par 37 gadus veco vārtsargu. Un tas ir pašsaprotami, jo kā zināms tagadējais Mančestras kluba galvenais treneris Marks Hjūdžs savulaik bijis tieši "Rovers" kluba galvenais treneris. Tomēr "Aston Villa" klubs izrādījās izveicīgāks cīņā par vienu no Anglijas Premjerlīgas respektētākajiem vārtsargiem.

Frīdels aizvadījis 287 spēles Blekburnas kluba labā un 82 spēles Amerikas Savienoto Valstu izlasē, un tas noteikti apmierinās "Aston Villa" kluba galvenā trenera Martina O'Nīla vēlmi iegūt kluba īpašumā pieredzējušus vārtu vīru.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2008-07-27 19:23, pirms 16 gadiem
Ļoti veiksmīgs pirkums Aston Villa izpildījumā, ņemot vērā to, ka viņu iepriekšējais vārtsargs Tomass Sorensens tika pārdots Galatasaray vienībai. Ļoti pieredzējis spēlētājs ar labām prasmēm...