Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Gorkšam liks šķēršļus ceļā uz QPR

Gorkšam liks šķēršļus ceļā uz QPR
Kaspars Gorkšs

"Blackpool" kluba priekšsēdētājs Karls Oistons paziņojis, ka pēc līdzšinējās nekorektās rīcības no "Queens Park Rangers" puses darīs visu iespējamo, lai Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Gorkšs šajā komandā nespēlētu.

Kā jau iepriekš ziņots, "Blackpool" pat iesniedza oficiālu protestu līgas vadībai, vēršoties pret QPR it kā nekorektajiem mēģinājumiem iegūt savā īpašumā Kasparu Gorkšu. Tagad kluba priekšsēdētājs Karls Osistons pavēstījis par savu personisko nepatiku pret QPR. "Esmu priecīgs atstāt šīs lietas risināšanu Anglijas Futbola asociācijas un līgas rokās, taču, ja man būs kaut kāda teikšana, viņš [Gorkšs] pāries uz jebkuru citu komandu, tikai ne QPR. Izskatās, ka viņi vienkārši atsakās sekot elementārākajiem noteikumiem, un uzskata sevi esam augstāk par tiem."

"Blackpool" paliek pie nostājas, ka līgas bagātākais un ambiciozākais klubs QPR cīņā par 26 gadus veco latvieti darbojas ar neatļautiem paņēmieniem. "Manā skatījumā QPR ir rīkojies nepareizi, un darījis to tik atklāti, kā neesmu to redzējis nevienā citā gadījumā, kopš vien esmu futbolā," sašutis Oistons. "Esmu par šo visu runājis ar pašu Kasparu, un pietiek arī citu klubu, kas izrāda par viņu interesei. Mēs visi ceram, ka viņš paliks, taču atrodamies situācijā, kad viņa līgumā ir iekļauts viens no tiem nepatīkamajiem punktiem."

Jau ziņots, ka Gorkša līgumā paredzēta konkrēta transfēra summa - 250 000 mārciņu. Vairāki klubi būtu gatavi to maksāt, taču "Blackpool" nesteidzas šķirties no sava labākā aizsarga, meklējot dažādus ceļus, kā Gorkšu paturēt. Pats spēlētājs šo situāciju pagaidām nekomentē.

Saistītie raksti:
Gorkša liktenis joprojām neskaidrs
Var bloķēt Gorkša pāreju
"QPR" nelegāli lenc Gorkšu, "Blackpool" protestē

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  +5 [+] [-]

, 2008-06-27 09:35, pirms 16 gadiem
Gribeetos zinaat, ko pats Kaspars par to domaa!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-27 09:35, pirms 16 gadiem
Kaut kāds murgs! Īstenībā nekā jau īpaša tur nebij, jo nepiemin konkrētas lietas ko viņi pārkāpuši! Vienkārši pats jau pateica, ka darīs visu, lai viņš neaizietu, tad nu tas laikam ir viss ko viņi spēj apsūdzēt saturīgāko piedāvājumu pārkāpumos un ap spēlētāju celt melnu slavu, lai nepiesakās citi.

  +3 [+] [-]

, 2008-06-27 09:37, pirms 16 gadiem
Dominix rakstīja: Gribeetos zinaat, ko pats Kaspars par to domaa!!!

Kaspars ar noteikti domā par labāku algu...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-27 10:06, pirms 16 gadiem
Zeel vareetu nonaakt speeciigaakaa komanda nekaa BP

  +1 [+] [-]

, 2008-06-27 10:19, pirms 16 gadiem
Dominix rakstīja: Gribeetos zinaat, ko pats Kaspars par to domaa!!!


vo, vo... gribētu palasīt kādas ir Kaspara domas par QPR aktivitātēm un kā vispār šīs aktivitātes praksē izpaudās! un, galu galā - vai viņš pats vispār gribētu uz turieni doties...

  +2 [+] [-]

, 2008-06-27 10:29, pirms 16 gadiem
Vajadzēja viņam tikt no tās Blackpool ārā,uz kādu normālāku klubu,lai pēc tam var trāpīt kādā premjērlīgas klubā!!!

  +5 [+] [-]

, 2008-06-27 10:32, pirms 16 gadiem
NU kurš gan negribētu iet uz augstāka līmeņa klubu,kuram ir plāni,un nauda ar,tikt augtākā līgā jau tuvākā nākotnē??!!!
Blekpūle ne tuvu nestāv klāt QPR iespējām un ambīcijām,tas vairāk ir astesgalas klubs,kuram jācīnās par vietas saglabāšanu!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-27 11:20, pirms 16 gadiem
Kamēr nav nekāda viedokļa Anglijas futbola federācijai, kurai šī situācija jāvērtē, secinājumus izdarīt ir grūti. Blackpool vadība, izskatās, ar PR metodēm cenšas sabojāt iespējamo darījumu, jo paši ir ielikuši līgumā "vienu no tiem nepatīkamajiem punktiem", dēļ kā "Queens Park Rangers" var iegūt lielisku spēlētāju par salīdzinoši mazām naudām. Un diez vai klubs ar lielām ambīcijām var patērēt daudz laika šādai situācijas risināšanai. Neesmu dzirdējis nevienu konkrētu faktu par it kā negodīgo QPR rīcību. Masu medijos šis notikums ir parādīts melnāks par melnu, kaut no faktiem tas ir daudz baltāks salīdzinājumā, piemēram, ar Ronaldu gadījumu saistībā ar Madrides Real un Manchester United. Šobrīd es redzu situācijā vienīgo cietēju, kurš ir Kaspars, jo viņam bija vēlme tikt pēc iespējas ātrāk skaidrībā par savu nākotni un piedāvājumi pie šādas situācijas var tikai mazināties. Protams, arī Kaspara aģents laikam nav savos uzdevumu augstumos, vai arī viņam ir kas padomā tāds, kas nav ienācis ne mums, ne Blackpool, ne, iespējams, QPR.
Tomēr ceru, ka viss nokārtosies un gribētos pa seniem laikiem izlasīt kādu foršu Gorkša blogu.

     [+] [-]

, 2008-06-29 19:42, pirms 16 gadiem
taksh sen jau to summu vareeja pacelt uz paaris ļimoniem..