Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Rīgā norisināsies labdarības futbola turnīrs ukraiņu atbalstam

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Rīgā norisināsies labdarības futbola turnīrs ukraiņu atbalstam
No kreisās: Kristofers Ritovs un Ilvars Koscinkevičs. Foto: Playoff Arena

Atsaucoties Ukrainas mūzikas pasākumu asociācijas aicinājumam dalībai projektā "Music Saves UA", sestdien izklaides un futbola hallē "Playoff Arena" norisināsies labdarības futbola turnīrs, kura laikā uz skatuves kāps ar Latvijā populāru mūziķi, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Turnīrā, kas norisināsies visas dienas garumā uz trīs iekštelpu futbola laukumiem, vienai spēlei veltot 40 minūtes, varēs piedalīties visi gribētāji. Visi ienākumi no biļetēm tiks novirzīti "Music Saves UA" organizācijai.

Turnīra laikā uz skatuves kāps Rolands Če, Ozols, "Pienvedēja piedzīvojumi", "Dzelzs vilks", "Lapsene", "Pirmais kurss", "Gapoljeri", "Nikotīņi", "Indygo", dīdžejs Magnuss Eriņš un citi.

"Music Saves UA" ir bezpeļņas organizācija, kura radās Ukrainas mūzikas Pasākumu asociācijas iniciatīvas rezultātā. Organizācijas primārais mērķis ir ar mūzikas un kultūras palīdzību rast iespēju un līdzekļus tūlītējas humanitārās palīdzības nodrošināšanai Ukrainas iedzīvotājiem, kuriem tas ir visvairāk nepieciešams, kā arī informēt pasaules sabiedrību par karu Ukrainā.

Aizvadītajā gadā organizācija sadarbojās ar dažādiem Eiropas mūzikas festivāliem, mūzikas konferencēm un pasaules mūziķiem. Tika rīkotas labdarības akcijas un vākti ziedojumi 335 000 ASV dolāru (apmēram 307 000 eiro) apmērā.

Izmantotie resursi:
LETA