Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ze Roberto nepievienosies Ķelnes klubam "1. FC Köln".

Ze Roberto nepievienosies Ķelnes klubam "1. FC Köln".
Ze Roberto
Foto: AP

Ze Roberto aģents uzstāj, ka futbolists nepievienosies Ķelnes vai arī kādam citam Bundeslīgas klubam, kad viņš pametīs Minhenes "Bayern."

Brazīļu veterāns ir nolēmis pamest futbola kluba Minhenes "Bayern" mājvietu Allianz Arena, kad viņa līgums beigsies mēneša beigās. "Bayern" brazīlietim piedāvāja līguma pagarināšanu uz 12 mēnešiem, bet futbolists piedāvājumu noraidīja.

Futbolists vēlas divu gadu līgumu un nesen paziņoja, ka par viņa pakalpojumiem lielu interesi izrāda Premjerlīgas klubs Mančestras "City".

Dažas komandas no Saūda Arābijas un ASV arī tiek minētas par Ze Roberto jaunajām mājvietām, bet Ķelnes klubs paziņoja, ka labrāt vēlētos redzēt futbolistu savā komandā.

Futbolista aģents J.Figer apstiprināja, ka Ze Roberto meklē sev klubu ārpus Vācijas pēc "ienesīgu" piedāvājumu saņemšanas.

"Tādam Bundeslīgas klubam kā Ķelne, nav nekādu izredžu iegūt Ze Roberto", J.Figer teica Ķelnē bāzētam laikrakstam "Express". "Ze Roberto nepievienosies Ķelnes klubam".

"Viņš ir saņēmis ienesīgu piedāvājumu no liela Eiropas kluba - ārpus Vācijas".

Izmantotie resursi:

skysports.com

     [+] [-]

, 2009-06-26 13:40, pirms 15 gadiem
njaa ar Podolski vareja jau kopa spelet
redzes kur tad galu gala vins speles

  +1 [+] [-]

, 2009-06-26 14:49, pirms 15 gadiem
"Viņš ir saņēmis ienesīgu piedāvājumu no liela Eiropas kluba - ārpus Vācijas".

City

     [+] [-]

, 2009-06-27 01:10, pirms 15 gadiem
chelseachamps rakstīja: "Viņš ir saņēmis ienesīgu piedāvājumu no liela Eiropas kluba - ārpus Vācijas".

City
drīzāk Chelsea ;D

     [+] [-]

, 2009-06-27 01:45, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: drīzāk Chelsea ;D
nop nop