Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Liepājas rudens kausā" uzvar "Daugava/Babīte"

Jānis Pārums

Liepājā aizvadīts starptautisks futbola turnīrs 1999. gadā dzimušajiem un jaunākiem zēniem "Liepājas rudens kausa 2007" izcīņa. Turnīrā, astoņu komandu konkurencē triumfēja Rīgas "Daugava/Babīte".

Leona Valinska Jaunatnes futbola centra” pirmā komanda ierindojās otrajā vietā, bet otrā palika 8. vietā (abu komandu treneris Dzintars Kazaks).

"Liepājas rudens kausa 2007" izcīņas pirmajā posmā komandas tika sadalītas divās apakšgrupās pa četrām komandām. "Liepājas metalurgs 1" startēja A apakšgrupā, kur ar 2:0 uzvarēja "Šitika FS", un ar vienādu 6:0 Kauņas un arī Klaipēdas komandas, ierindojoties pirmajā vietā. Grupā otrajā vietā ierindojās "Šitika FS", kas apspēlēja abas Lietuvas komandas. Savukārt Kauņas un Klaipēdas mazo futbolistu duelis noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu – 0:0. Trešo vietu apakšgrupā, pateicoties labākai vārtu attiecībai, izcīnīja Kauņas komanda.

B apakšgrupas cīņās vislabāk veicās Rīgas "Daugava/Babīte", kura ar 9:0 uzvarēja "Liepājas metalurgs 2", bet ar 3:0 pārspēja gan citu Rīgas komandu "Alberts", gan Smiltenes BJSS. "Liepājas metalurgs 2" piedzīvoja zaudējumus arī no "Alberts" – 0:3, un Smiltenes BJSS – 0:5, apakšgrupā paliekot pēdējā vietā. Cīņā par 2. vietu B. apakšgrupā Smiltene apspēlēja "Alberts" ar 2:0.

Tālāk jau sekoja spēles par konkrētām vietām. Par 7. vietu Klaipēda ar 2:0 uzvarēja "Liepājas metalurgs 2", spēlē par 5. vietu "Alberts" ar 4:1 pārspēja Kauņas komandu, spēlē par 3. vietu Smiltenes BJSS uzvarēja "Šitika FS" – 2:1, bet finālā "Daugava/Babīte" ar 2:1 pieveica turnīra saimniekus "Liepājas metalurgs 1" komandu.

Labākie spēlētāji:
Vārtsargs: Toms Mežs (Smiltenes BJSS)
Aizsargs: Toms Timbra (Liepājas metalurgs 1)
Uzbrucējs: Viljens Aņiščenko (FK Daugava/Babīte)

Paralēli "Liepājas rudens kausa 2007. izcīņas" norisinājās arī "A. Egles un partneri" kausa izcīņa soda sitienos. Arī šeit triumfēja Rīgas "Daugava/Babīte", kas finālā pārspēja Smiltenes BJSS.

Izmantotie resursi:
Hārvejs Rudzītis, SK "Liepājas metalurgs" preses sekretārs

     [+] [-]

, 2007-09-25 19:47, pirms 17 gadiem
nu vo atkal A.KARKLINS zasvetilsja so svoej komandoj uze po 1999godu i na kakom turnire horosem gde bili vse komandi krome Skonto,molodec otkuda u nevo sili??????????????????????????????