Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Gorkšam puslaiks, "QPR" tiek tālāk

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gorkšam puslaiks, "QPR" tiek tālāk
Kaspars Gorkšs (pa kreisi)
Foto: www.qpr.co.uk

Šodien Kaspara Gorkša pārstāvētā "Queens Park Rangers" Anglijas Līgas kausa izcīņas 2. kārtā savā laukumā Londonā ar 2:1 uzvarēja "Accrington". Gorkšs laukumā pavadīja 1. puslaiku.

Gorkšs pēdējos divus mačus Anglijas Čempionātā uzsāka uz rezervistu soliņa, taču pagājušajā spēlē tika laukumā uz maiņu, jo savainojumu guva Fics Hols. Šis aizsargs joprojām nevar spēlēt, varbūt tikai tāpēc sākumsastāvā centra aizsardzībā kopā ar Demionu Stjuartu devās Gorkšs.

"QPR" spēlē ar "Accrington" (4. līgas klubs) bija izteikta favorīte, taču 1. puslaikā savu skatītāju priekšā nemaz tik viegli neklājās - sitieni 3:4 par labu viesiem, bet rezultāts 0:0. Jau pārtraukumā Gorkšs tika nomainīts. 2. puslaiku "QPR" aizvadīja labāk un beigās uzvarēja ar 2:1, iekļūstot Līgas kausa 3. kārtā.

No Premjerlīgas klubiem pagaidām nav zaudējusi neviena komanda. Tiesa, vēl gan nav spēlējusi ne "Wigan Athletic", ne "Tottenham Hotspur", ne arī "Stoke City". Tieši pret "Wigan" savās mājās Blekpūlē trešdien spēlēs Latvijas uzņēmēja Valērija Belokoņa "Blackpool".

  +2 [+] [-]

, 2009-08-25 23:48, pirms 15 gadiem
Nez vinu maina nost tas traumas del tadejadi taupot,vai ari kads cits iemesls?

  +2 [+] [-]

, 2009-08-25 23:49, pirms 15 gadiem
domaaju ka sheit vinju taupiija.... ja jau Hols ir ar traumu, kas butu ja veel Gorksam kas notiktu.
Slēpts komentārs: Juventus

  -3 [+] [-]

, 2009-08-26 00:43, pirms 15 gadiem
Par bildi runājot - vai tiešām Kaspars Gorkšs ir tas, kurš pa kreisi ? Es domāju, ka viņš ir tas otrs
Slēpts komentārs: Jānis_Bērziņš
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-26 08:50, pirms 15 gadiem
Autor, Middlesbrough un West Bromwich Albion nav EPL klubi. Tie šosezon spēlē Championship līgā!

Apsveicu Gorkšu ar iekļūšanu nākamajā kārtā. Taču es domāju, ka tie QPR ir mazliet dīvaini. Kuram negadās kādreiz iesist savos vārtos. Nu labi, nepatīkami ir tas, ka Kaspars to izdarīja pēdējā spēles minūtē! Bet tagad izskatās tā it kā klubs būtu uzlicis viņam kaut kādu sodu. Iesita savos vārtos un spēles laiks samazinās uz pusi. Neieteiktu viņiem tā darīt, jo Gorkšs ir labākais aizsargs komandā un viens no labākajiem kluba vēsturē. Daudz viņiem tādu nebūs!

     [+] [-]

, 2009-08-26 12:09, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Par bildi runājot - vai tiešām Kaspars Gorkšs ir tas, kurš pa kreisi ? Es domāju, ka viņš ir tas otrs
Čali...Pa otru kreisi... Tev, kā blondīnēm puses jūk???