Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Jauna izspēles kārtība Sieviešu telpu futbola līgā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Jauna izspēles kārtība Sieviešu telpu futbola līgā
Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas Sieviešu telpu futbola līgas jaunā sezona risināsies no šī gada novembra līdz nākamā gada martam saskaņā ar jaunu izspēles kārtību.

Ja iepriekš čempionāts risinājās pēc sabraukumu principa, tad šajā sezonā tas pāries uz līgas fomātu ar mājas un izbraukuma spēlēm, komandām savā starpā sacenšoties divos apļos un tā nosakot kopvērtējumu. Arī pašas spēles risināsies citādāk bez iepriekš piekoptās laika apturēšanas.

Šī būs trešā Latvijas Sieviešu telpu futbola līgas sezona. Pirmajā deviņu komandu konkurencē labākā bija Rīgas Futbola skola, bet otrajā desmit vienību konkurencē uzvaru svinēja Rēzeknes BJSS.

Sieviešu telpu futbola līgas sacensības ieviestas ar mērķi attīstīt Latvijas sieviešu telpu futbola izlasi, kas 2022. gadā piedzīvoja savu debiju Eiropas čempionāta atlases sacensībās. Turnīrā šosezon piedalās spēlētājas, kuras dzimušas 2009. gadā un agrāk.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17177/jaunaja-...

     [+] [-]

, 2023-10-23 19:14, pirms pusgada
Tekstā: "Arī pašas spēles risināsies citādāk bez iepriekš piekoptās laika apturēšanas."

Reglamentā https://lff.lv/files/documents/1945... : "Spēles ilgums – 2 (divi) puslaiki pa 20 (divdesmit) minūtēm „tīrā” spēles laika. Pārtraukums starp puslaikiem – ne vairāk kā 10 (desmit) minūtes".