Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Bulvītis turpina spēlēt Skotijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bulvītis turpina spēlēt Skotijā
Nauris Bulvītis
Foto: balticleague.com

Latvijas jaunais futbola aizsargs Nauris Bulvītis aizvadījis kārtējo spēli Skotijas 1. līgas kluba "Inverness CT" sastāvā. Viņš laukumā pavadīja 90 minūtes, palīdzot savai komandai nospēlēt 2:2 ar "Dundee".

Nauris Bulvītis spēli pret "Dundee", kā ierasti, iesāka komandas pamatsastāvā centra aizsarga pozīcijā. Jau pats spēles sākums bija neveiksmīgs, jo "Dundee" devītajā minūtē izvirzījās vadībā. Pirmajā puslaikā kopumā tika gūti vēl trīs vārti, kuri kļuva arī par pēdējiem šajā spēlē. Mačs noslēdzās ar rezultātu 2:2. Nauris Bulvītis laukumā pavadīja 90 minūtes, ar īpaši iespaidīgām darbībām neizceļoties. Šī spēle kļuvusi par pirmo, kurā "Inverness" ielaiž vārtus, kad aizsardzībā darbojas Bulvītis.

Vakar Ungārijas čempionātā "Lombard Papa" tikās ar "Gyori". Mačs aizritēja lieliskā atmosfērā, jo skatītāju bija ļoti daudz un tie bija skaļi. "Lombard" uzvarēja ar 1:0, bet Vadims Žuļevs laukumā nedevās.

Ukrainas čempionātā nesekmīgi turpina spēlēt Krivijrogas "Kryvbas", kas savā laukumā ar 2:3 zaudēja "Chornomorets". Artūrs Silagailis kārtējo reizi laukumā netika.

Izmantotie resursi:
championat.ru
ictfc.premiumtv.co.uk
lombardfcpapa.hu

  +7 [+] [-]

, 2009-08-23 13:38, pirms 15 gadiem
Labi ka kāds vēl bez Vaņina,Lukjanova un azerbaidžāņiem spēlē daudz.

     [+] [-]

, 2009-08-23 18:30, pirms 15 gadiem
Žēl Silagaiļa un Žuļeva. Nezinu kāpēc Žuļevu klubs neizmanto, ja viņš savā debijas spēlē guva 2 vārtus un parādīja, ka ir labs spēlētājs...

Taču prieks par Bulvīti. Lai arī tā ir Skotijas pēc spēka otrā līga, prieks, ka Nauris tiek spēlēt augstākā līmenī nekā pārējie Tranzīta spēlētāji. Ceru, ka Inverness arī turpmāk piekops šādu politiku - katru gadu paņemt kādu LV aizsargu!