Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Torosidi vēlas iegūt Blekburnas "Rovers"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Torosidi vēlas iegūt Blekburnas "Rovers"
Vasiliss Torosidiss
Foto: AFP

Par Grieķijas futbola kluba "Olympiakos" aizsargu Vasilisu Torosidi nopietnu interesi izrāda Blekburnas "Rovers" futbola klubs. Angļu klubs par spēlētāja pāreju piedāvājis piecus miljonus eiro.

Jāatzīmē, ka "Rovers" ne tuvu nav vienīgais klubs, kurš vēlas savās rindās redzēt grieķu aizsargu. Kā galvenā Blekburnas kluba konkurente tiek minēta Madrides "Atletico". Torosidiss ir diezgan vispusējs spēlētājs, kurš spēj darboties gan centra, gan malējā aizsarga, gan arī pussarga pozīcijā.

Torosidiss ļoti labu sniegumu demonstrēja gan nesenajā "Euro 2008" finālturnīrā, gan arī pagājušā gada Čempionu līgā, kā rezultātā vairāki Eiropas vidusmēra klubi vēlas viņu iegādāties. "Olympiakos" futbolistu vēlas pārdot par apmēram astoņiem miljoniem eiro.

Šīs vasaras transfēru periodā "Olympiakos" futbola klubs, salīdzinājumā ar citiem vadošajiem grieķu klubiem, ir bijis diezgan neaktīvs, tādēļ komanda varētu vēlēties pārdot Torosidi, lai iegūtu līdzekļus citu futbolistu iegādei. Baumo, ka klubs vēlas iegādāties Andreju Voroņinu no „Liverpool”, par kuru viņi ir gatavi maksāt 3,7 miljonus eiro. Tāpat komanda vēlas iegūt vēl vienu Liverpūles kluba spēlētāju – Sebastjanu Leto, kuru gan komanda labprātāk izīrētu.

Vēl lielāku ažiotāžu ir izraisījis cits grieķu kluba futbolists – Kiriakos Papadopuloss. Šis 16 gadus vecais aizsargs pēc veiksmīgā snieguma Eiropas U-19 finālturnīrā ir nokļuvis Notingemas "Forest", kā arī "Manchester United" uzmanības lokā. Grieķu klubs šo jauno futbolistu nevēlas pārdot ne par kādu cenu.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-23 16:15, pirms 16 gadiem
Domaju, ka aizies. Prieks Anglijas der.

     [+] [-]

, 2008-07-23 23:13, pirms 16 gadiem
viņš ir labs. Noteikti Roveriem labs ieguvums. Man viņš neskatoties uz grieķijas vājo sniegumu EČ, atstāja labu iespaidu!