Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"PAOK" pastiprināsies ar A Sērijas futbolistiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"PAOK" pastiprināsies ar A Sērijas futbolistiem
Zlatans Muslimovičs (centrā)
Foto: AP

Grieķijas Superlīgas futbola klubs "PAOK" ir piekritis parakstīt līgumu ar bijušo Itālijas kluba "Atalanta" uzbrucēju Zlatanu Muslimoviču.

27 gadus vecais Bosnijas izlases uzbrucējs Muslimovičs līdz tam pārstāvēja A Sērijas klubu "Atalanta". Futbolists uz "Atalanta" pārcēlās tikai iepriekšējā sezonā, taču spēlēja ļoti reti, tādēļ ir nolēmis pārcelties uz Grieķiju.

Oficiāli futbolista iegāde vēl nav apstiprināta, taču paredzams, ka tas varētu notikt pavisam drīz. Tāpat arī netiek izpausta darījuma summa, taču ir zināms, ka futbolists varētu saņemt ap 600 tūkstošiem eiro sezonā.

Bosnijas izlases futbolists savas valsts izlases sastāvā ir aizvadījis 12 spēles un guvis deviņus(!) vārtus. Futbolists praktiski visu savu karjeru ir spēlējis tikai Itālijas klubos, bet nevienā no tiem viņam nav izdevies nostiprināties, kaut arī viņš daudzos no tiem ir bijis pietiekami rezultatīvs.

"PAOK" vēlas iegādāties arī vēl vienu A Sērijas futbolistu – Mirko Savini. Savini ir "Napoli" komandas aizsargs, un paredzams, ka viņš komandai pievienosies jau tuvākajā laikā. Starp citu, grieķu kluba sporta direktors ir slavenais grieķu uzbrucējs Zisis Vrizas, kurš savulaik kopā ar Savini spēlēja "Fiorentina" sastāvā.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

  -1 [+] [-]

, 2008-07-23 15:27, pirms 16 gadiem
Nekas spīdoš bet nu...

     [+] [-]

, 2008-07-23 15:46, pirms 16 gadiem
asaris15 rakstīja: Nekas spīdoš bet nu...


Tu gudrais no saakuma tiec Itālijas A sērija un tad kko saki!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-23 15:49, pirms 16 gadiem
Labi, ka ne ar A serijas Zlatanu Ibrahimovicu.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-23 16:03, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Labi, ka ne ar A serijas Zlatanu Ibrahimovicu.


Tas to4 labi!