Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Delass lauž līgumu ar "AEK"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Delass lauž līgumu ar "AEK"
Trajanos Delass (pa labi)
Foto: AFP

Viens no Grieķijas futbola izlases labākajiem aizsargiem Trajanos Delass pēc kopējas vienošanās ar kluba vadību lauzis līgumu ar Atēnu klubu "AEK".

Abas puses nolēma lauzt līgumu, jo nespēja vienoties par jaunā līguma nosacījumiem. Delass komandai pievienojās 2005. gadā, kopš tā laika aizvadot kluba rindās 43 spēles. Savulaik, Delass jau bija aizvadījis divas sezonas Atēnu kluba rindās.

"Kluba administrācija vēlētos pateikties futbolistam par viņa lielisko sniegumu šo trīs sezonu laikā. Mēs gribētu novēlēt viņam veiksmi turpmākajā karjerā," teikts kluba oficiālajā mājaslapā. Delass ir jau otrais izlases futbolists, kurš atstājis klubu, pirms tam to pašu izdarīja Nikoss Liberopuloss.

Savas karjeras laikā Delass ir aizvadījis 45 spēles izlases rindās, būdams arī viens no izlases līderiem "Euro 2004" finālturnīra laikā, kurā palīdzēja Grieķijai uzvarēt čempionātā. Tāpat 32 gadus vecais aizsargs ir pārstāvējis tādus klubus kā "Aris", "Sheffield United", "Perugia", kā arī "Roma".

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-07-23 23:43, pirms 16 gadiem
veiksmi...

     [+] [-]

, 2008-07-24 08:29, pirms 16 gadiem
Uz kurieni tagad?