Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sezonas pēdējo ONL mēneša labākā spēlētāja balvu iegūst JDFS "Alberts" futbolists

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Sezonas pēdējo ONL mēneša labākā spēlētāja balvu iegūst JDFS "Alberts" futbolists
Kristofers Sticenko.Foto: Latvijas Futbola federācija.

Par "Optibet" Nākotnes līgas oktobra/novembra mēnešu labāko spēlētāju līdzjutēju balsojumā nosaukts JDFS "Alberts" komandas 17 gadus jaunais spēlētājs Kristofers Sticenko.

Šajā periodā JDFS "Alberts" futbolisti aizvadīja septiņas spēles, kurās iekrāja četras uzvaras, divus neizšķirtus un vienu zaudējumu, nepārspēti paliekot pēdējās sešās čempionāta spēlēs pēc kārtas. Līdz pat priekšpēdējai kārtai JDFS "Alberts" turpināja pretendēt uz pārspēlēm par vietu "Optibet" Virslīgas čempionātā, tomēr beigās kopvērtējumā ierindojās sestajā vietā jeb trešajā labākajā pozīcijā starp komandām, kas nav virslīgas dublieri.

Piecās no šīm spēlēm Sticenko izpelnījās vietu komandas sākumsastāvā, bet divās laukumā devās uz maiņu, turklāt abos šajos mačos viņš kļuva par savas vienības varoni, gūstot uzvaru nesošos vārtus pret Grobiņas SC/LFS (2:1) un FK "Dinamo Rīga" (1:0). Tāpat viņa kontā divi precīzi sitieni spēlē pret FK "Tukums 2000"/Tukuma SS-2 (5:0). Ar astoņiem gūtiem vārtiem Sticenko šosezon kļuva par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju.

Līdzjutēju balsojumam, kas risinājās sociālajā tīklā "Facebook", bija izvirzīti arī Devids Dobrecovs (Grobiņas SC/LFS), Andris Deklavs (FS "Jelgava") un Rūdolfs Muižnieks ("Leevon Saldus").

Jau vēstīts, ka aprīlī par turnīra labāko spēlētāju līdzjutēji nosauca FS "Jelgava" komandas itāļu pussargu Daniēli Olivjēri, maija/jūnija balva tika viņa komandas biedram Mārcim Peilānam, jūlijā par labāko nosauca vēl vienu Jelgavas komandas pārstāvi Dāvi Vējkrīgeru, augustā balva pienācās Kristeram Lūsiņam no "Valmiera FC-2"/VSS, bet septembrī līdzjutēji par labāko atzina RFS-2 komandas futbolistu Efraimu Valutadatilu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija