Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunie futbolisti finālā piekāpjas baltkrieviem

Latvijas jaunie futbolisti finālā piekāpjas baltkrieviem
Foto: AFP

Sestdien Moldovā notiekošajā starptautiskajā jauniešu izlašu turnīrā cīņā par pirmo vietu Latvijas U-17 izlase ar rezultātu 1:2 (0:2) piekāpās Baltkrievijas vienaudžiem. Vienīgos vārtus mūsu izlases labā otrajā puslaikā guva Andrejs Omeļjanovičs.

Kā telefonsarunā Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses daļai atzina U-17 izlases galvenais treneris Jānis Dreimanis, tad šodien Moldovas galvaspilsētā spēles laikā bijis liels karstums un spēlētājiem nācies grūti parādīt savu labāko sniegumu. Piektdienas spēlē pret Azerbaidžānu (0:2 zaudējums) atpūta tika dota komandas pamatsastāva spēlētājiem un iespēja pierādīt sevi bija pārējiem.

Savukārt sestdien cīņā par pirmo vietu mūsu komanda pēc pirmā puslaika nonāca zaudētājos ar rezultātu 0:2. Lai gan otrajā puslaikā pēc Andreja Omeļjanoviča precīzā sitiena izdevās atgūt vienus vārtus, tomēr ko vairāk panākt mūsu spēlētājiem spēka pietrūcis. Tādējādi iegūta otrā vietā, bet par turnīra labāko uzbrucēju tika atzīts Deniss Rakels.

Moldovas turnīrā trešo vietu ieguva Azerbaidžānas U-17 izlase, kas mačā par bronzu pēcspēles soda sitienu sērijā pārspēja Rumāniju, savukārt piekto vietu izcīnīja Moldovas I komanda, kas ar 3:2 izrādījās pārāka pār tautiešu otro komandu.

Par spīti zaudējumam mūsu komandas treneru korpuss saglabā optimismu, tagad svarīgi būs izdarīt pareizos secinājumus pēc aizvadītajiem mačiem. Komanda turpinās gatavoties nākamajām spēlēm, bet sezonas svarīgākais starts būs gaidāmais Eiropas U-17 čempionāta 9.kvalifikācijas grupas turnīrs, kas šogad no 17.-22. oktobrim risināsies Itālijas pilsētā Messinā. Latvijas U-17 izlases pretinieki būs Nīderlandes, Kipras un mājnieku Itālijas vienaudži.

Izmantotie resursi:
lff.lv

  +1 [+] [-]

, 2008-06-21 16:13, pirms 16 gadiem
Kapēc tieši baltkrieviem, nē ntikai ne viņiem!