Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Matuzalems pievienojas "Lazio"

Agris Suveizda

Matuzalems pievienojas "Lazio"
Matuzalems "Shaktar" kluba krekliņā savā veiksmīgākajā sezonā Eiropā
Foto: AP

28 gadus vecais brazīliešu uzbrūkošais pussargs Franselino Matuzalems da Silva jeb vienkārši Matuzalems uz gadu ticis izīrēts Itālijas futbola klubam "Lazio" no Romas. Matuzalems spēlējis arī citos itāļu klubos "Napoli" un "Parma".

Tā kā Zaragosas "Real" izlidoja no "La Liga", visu vasaru tika baumots un mēļots, kur dosies viens no komandas vērtīgākajiem spēlētājiem Matuzalems, kurš gan smaga savainojuma dēļ "La Liga" nospēlēja tikai 14 spēles, kurās guva vienus vārtus.

Zaragosas "Real" vadība nevēlējās pārdot futbolistu, tomēr beigās piekrita uz sezonu izīrēt viņu Romas "Lazio" ar iespēju līgumu pagarināt vēl uz sezonu. "Es atgriežos Itālijā ar mērķi palīdzēt klubam triumfēt čempionātā," izteicās pats Matuzalems.

"Es ar nepacietību gaidu iespēju spēlēt tik prestiža kluba kā "Lazio" krekliņā," Itālijas presē sacīja brazīlietis, kurš Eiropā plašāk kļuva pazīstams pēc teicamās sezonas Doņeckas kluba "Shaktar" rindās, kurā viņš spīdēja gan Ukrainas čempionātā, gan Uefa kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -1 [+] [-]

, 2008-07-20 20:46, pirms 16 gadiem
Njaa pec statistikas nekādss dižais viņš nav!

     [+] [-]

, 2008-07-21 01:07, pirms 16 gadiem
raimis10 rakstīja: Njaa pec statistikas nekādss dižais viņš nav!

Nu uz statistiku visiem pajāt, ja ir redzējuši, kā viņš spēlē!