Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kannavaro izsaka savu „labo” viedokli par Zidanu

Kannavaro izsaka savu „labo” viedokli par Zidanu
Zinedins Zidans (pa kreisi) un Fabio Kannavaro ( pa labi)

Foto:Bulls Press

Turīnas „Juventus” un Itālijas izlases aizsargs pastāstījis par savām sarežģītajām attiecībām ar leģendāro Francijas izlases pussargu un tagadējo Madrides „Real” prezidenta Florentino Pereza padomnieku Zinedinu Zidanu.

„Saprotu, ka daudziem mani vārdi šķitīs nekaunība, tomēr es to sacīšu skaļi – Zinedins Zidans droši vien ir nepatīkamākais cilvēks, pret ko man sanācis spēlēt futbola laukumā. Viņš man nekad nav paticis, mēs regulāri strīdējāmies. Varenais spēlētājs ir bijis vienkārši neizturams. Jāpiebilst, ka Zidanam bija ļoti specifiski „godīgas spēles” principi,” ar šādiem vārdiem Itālijas izlases kapteinis apveltīja 1998. gada pasaules čempionu savā grāmatā, kura tikko ir izdota.

Bez tā 35 gadus vecais aizsargs pavēstīja, ka pārcēlies uz „Veco sinjoru” (neraugoties uz līdzjutēju protestiem) vecās draudzības dēļ ar komandas treneri Čiro Ferraru.

„Kad man bija problēmas Madridē, viņš ne reizi vien mani atbalstīja. Pāreju uz „Juventus” viņš nokārtoja ar vienu savu telefona zvanu. Čiro aprīļa beigās man piezvanīja un teica, ka esmu viņam vajadzīgs. Pēc tā man vairs nebija šaubu, kur man būs jāturpina sava karjera nākamajā sezonā.”

Izmantotie resursi:

kasjauns.lv

Eurosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-06-20 12:16, pirms 15 gadiem
lkm tāpec,ka viņam īsti nesanaca noturēt Zizū!

 +11 [+] [-]

, 2009-06-20 12:22, pirms 15 gadiem
Materaci arī tā domā

     [+] [-]

, 2009-06-20 12:31, pirms 15 gadiem
Новость недельной давности.
А Зидан легенда, в отличии от Фабио.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-06-20 16:28, pirms 15 gadiem
Kannavaro nekad nav bijis un nebūs labāks par Zizū! Godīgi sakot, riebjas šis spēlētājs, tāpat kā Materaci.