Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

LFF noraida ''Jēkabpils/JSC'' un četru diskvalificēto personu apelācijas

LFF noraida ''Jēkabpils/JSC'' un četru diskvalificēto personu apelācijas
Jānis Mežeckis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Vakar 22. augusta vakarā Latvijas Futbola federācija (LFF) paziņoja, ka Apelāciju komisija noraidījusi izslēgtā kluba ''Jēkabpils/JSC'', diskvalificēto spēlētāju Alekseja Kuplova-Oginska, Oļega Peņkovska un Sergeja Ļebedeva, kā arī ''Ogre'' kluba trenera Igora Troicka iesniegtās apelācijas.

14. jūlijā par spēļu rezultātu ietekmēšanu LFF uz nenoteiktu laiku liedza jebkādu turpmāku dalību savās organizētajās sacensībās trīs klubiem - ''Jēkabpils/JSC'', ''Ogre'' un ''Raita''. Tikmēr uz 36 mēnešiem jeb trīs gadiem diskvalificēti tika arī četri futbolisti (Aleksejs Kuplovs-Oginskis, Oļegs Peņkovsks, Deniss Sokoļskis un Sergejs Ļebedevs) un viens treneris (Igors Troickis, kurš vadīja ''Ogri'').

LFF Disciplinārlietu komisijas pieņemtos lēmumus apstrīdēja ''Jēkabpils/JSC'' un trīs kluba diskvalificētie spēlētāji Aleksejs Kuplovs-Oginskis, Oļegs Peņkovsks un Sergejs Ļebedevs, kuri iesniedza apelāciju. To pašu darīja arī izslēgtās Ogres vienības treneris Igors Troickis.

22. augusta vakarā LFF Apelāciju komisija publiski ziņoja, ka savos atzinumos konstatējusi, ka visi saistītie LFF Disciplinārlietu komisijas lēmumi bijuši tiesiski. Visas apelācijas pēc to iesniedzēju un viņu pārstāvju uzklausīšanas komisijas sēdē, kā arī pēc lietas materiālu izvērtēšanas noraidītas pilnībā.

LFF Apelāciju komisijas pieņemtie lēmumi, kas atstāj spēkā visus LFF Disciplinārlietu komisijas piemērotos soda mērus, ir stājušies spēkā nekavējoties. Iesaistītajām personām un klubam ir juridiskas tiesības piemērotās diskvalifikācijas apstrīdēt Sporta arbitrāžas tiesā (CAS) Lozannā.

Izmantotie resursi:
Noraidītas FK Jēkabpils/JSC un četru...