Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Svētdien "Mettas" lielie pret mazajiem

Andrejs Siliņš

Šo svētdien sadarbībā ar Olimpisko sporta centru notiks Futbola skolas "Metta" rīkotā atkalredzēšanās starp skolas lielajiem un mazajiem futbolistiem. Jau otro gadu tiek pārbaudīta 1.līgas komandas FS "Metta/Latvijas Universitāte" spēlētāju gatavība pirms gaidāmās sezonas.

Komandas lielo spēlētāju šīs reizes sīvākie pretinieki būs visi FS "Metta" bērni. Šīs cīkstēšanās dienas nosaukums ir "Lielie pret mazajiem", bet aizkulisēs tiek runāts par cīņu starp XL un XS. Vēl tiek runāts, ka pagājušā gada iznākums (4:4) ir bijusi liela kļūda un pārpratums. Visi kā viens saka, ka šoreiz mazajiem futbolistiem būs nospiedošs pārsvars. Lai redzētu un piedzīvotu XS uzvaru pār XL ir jābūt šo svētdien Olimpiskajā sporta centrā.

Lielie pret mazajiem

Svētdien, 25. aprīlī, no plkst. 10:30
Olimpiskajā sporta centrā (sporta spēļu un vieglatlētikas zālē)

Programma:

10:30-10:50 pulcēšanās
11:00 atklāšana, iepazīšanās ar 1.līgas komandu
11:20 METTAs mode
11:30-14:00 komandu sadale, futbolistu fotografēšanās pa vecuma grupām, sportiskas sacensības/stafetes/mini futbols u.c (vienā komandā bērni, vecāki, 1.līgas spēlētāji)
14:00-14:30 kopīgs cienasts
14:30-15:30 kopīgas aktivitātes, pārsteigumi

Visu laiku darbosies NIKE speciālā X-box, PlayStation video spēļu telts!

IERAŠANĀS „KODS":
Ūdens slāpju remdēšanai!

Apģērbs:
Zaļi-balts un sportisks

Informāciju sagatavoja
FS Metta