Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

FS "Metta/LU" no Ventspils atgriežas ar uzvaru un neizšķirtu

Andrejs Siliņš

FS "Metta/LU" no Ventspils atgriežas ar uzvaru un neizšķirtu
Foto: fsmetta.lv

Nedēļu iepriekš ieturējuši pauzi, 12. martā, FS "Metta/Latvijas Universitāte" atsāka pirmssezonas draudzības spēļu tūri. Šoreiz FS "Metta/LU" futbolisti devās uz Ventspili, kur, 2. pamatskolas futbola laukumā, aizvadīja divas pārbaudes spēlēs ar FK "Ventspils-2".

Pirmajā no tām tika fiksēts gluži tāds pats rezultāts, kā abu komandu iepriekšējā tikšanās reizē - 1:1. Savukārt, otrajā galvas tiesu pārāki izrādījās FS "Metta/Latvijas Universitāte" spēlētāji, uzvarot savus sāncenšus ar 4:0.

Uzreiz divi draudzības mači tika aizvadīti, lai futbolisti, kuri iepriekšējās spēlēs laukumā pavadījuši mazāku laika sprīdi, tiktu pie tik ļoti svarīgās pieredzes. Abi FS "Metta/LU" sastāvi bija spēkos līdzīgi. To gan nevarētu teikt par FK "Ventspils" dublieriem, kuru otrā komanda meistarības ziņā atpalika.

Kā pastāstīja, FS "Metta/LU" galvenais treneris, Andris Riherts, pirmajā mačā spēle negāja. Vairākkārt laukumā valdīja haoss un daudz kas nesanāca. Arī bumba lidoja visur kur, tikai ne pretinieku vārtos. Turklāt pēc neveiksmīgas situācijas mettieši nokļuva iedzinējos. Par laimi 2. puslaikā no zaudējuma izdevās izglābties. Toms Aizgrāvis ar labu piespēli soda laukumā atrada Romanu Rožkovski, kurš tika nogāzts. Izlīdzinājumu no 11 metru soda sitiena atzīmes panāca Rūdolfs Puķītis.

Otrajā spēlē izpaudās FS "Metta/Latvijas Universitāte" pārsvars, kas veiksmīgi tika materializēts. Pirmā puslaika gaitā ventpilnieku vārtos tika raidītas četras bumbas, izšķirot mača likteni. Savukārt, notikumus pēc pārtraukuma varētu raksturot ar situāciju, kad "vieniem nekas vairs nav vajadzīgs, bet otri, gluži vienkārši, neko nespēj mainīt."

Andra Riherta komentārs:

"Abas spēlēs aizvadījām ar līdzvērtīgiem sastāviem, ja nu vienīgi otrajā spēlē uz maiņu iznāca jaunāki puikas. Pirmo maču spēlējām diezgan ātrā tempā, bet ar ļoti lielu piespēļu brāķi. Savukārt otrā spēle mani patīkami iepriecināja, mēs guvām četrus ļoti skaistus vārtus un nevienus neielaidām. Visumā brauciens bija izdevies esmu apmierināts."

Vārtu guvējus un spēlētājus var apskatīt šeit: METTA

     [+] [-]

, 2011-03-13 17:37, pirms 13 gadiem
Malači. Veiksmi 1. līgā šogad!