Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Tom" spēlētāji atsakās doties uz treniņnometni

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Tom" spēlētāji atsakās doties uz treniņnometni
"Tom" pret Maskavas "Dynamo"
Foto: RIA Novosti

Krievijas Premjerlīgas kluba "Tom" futbolisti atteikušies doties uz treniņnometni, jo klubs joprojām nav izmaksājis spēlētājiem algas, kā arī prēmijas. Parāds sasniedzis lielus apmērus.

Tomskas "Tom" futbolisti šo sezonu uzsākuši ne pārāk veiksmigi, jo komanda pēc nospēlētajām 12. kārtām ieņem tikai 13 vietu, apsteidzot izkrišanas zonā esošo Naļčikas "Spartak" tikai par četriem punktiem, pie tam spartakiešiem ir viena spēle rezervē.

"Tom" komandai 22. jūnijā bija paredzēta došanās uz treniņnometni Vācijas pilsētā Vupertālē. Vācijā bija paredzēts aizvadīt arī divas pārbaudes spēles, taču komandas spēlētāji atsakās doties uz turieni, jo klubs joprojām nav izmaksājis spēlētājiem algas un prēmijas.

Tiek minēts, ka alga spēlētājiem netiek maksāta jau kopš februāra, bet prēmijas nav maksātas kopš iepriekšējās sezonas. Tas izskaidrojams ar to, ka Tomskas klubs jau vairākus mēnešus nekādi nespēj noslēgt līgumu ar kādu sponsoru.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-06-18 16:52, pirms 15 gadiem
labs...nometneem naudas pietiek bet speltaju algam ne