Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Iespējama Ravanelli atgriešanās Anglijā

Iespējama Ravanelli atgriešanās Anglijā
Fabricio Ravanelli
Foto: Digitale

Itālijas futbola leģenda Fabricio Ravanelli izteicis vēlmi atgriezties Anglijas Premjerlīgā, lai kādu dienu trenētu komandu, kurā viņš spēlēja no 1996. līdz 1998. gadam – ''Middlesbrough''.

Cik zināms, Ravanelli ''Middlesbrough'' komandas sastāvā aizvadīja divas sezonas, piedaloties 34 spēlēs un gūstot 17 vārtus, kā arī palīdzēja komandai divas reizes iekļūt kausa finālā, taču vēlāk komandu pameta, jo ''Middlesbrough'' izkrita no Premjerlīgas.

Patreiz Ravanelli strādā Itālijā un apmāca jaunos spēlētājus. Paralēli viņš mācās arī par treneri un cer kādu dienu kļūt par kādas komandas galveno treneri. 39 gadus vecais itālis izteicis vēlmi kādu dienu vadīt Anglijas Premjerlīgas klubu ''Middlesbrough''.

''Ja ''Middlesbrough'' kluba prezidents man vaicātu, vai es nevēlos kļūt par komandas treneri, es piekristu bez nekādas minstināšanās. Man tas būtu liels gods'', laikrakstam ''Sunday Mirror'' savas emocijas pauda Ravanelli.

''Tagad es mācos, lai varētu kļūt par treneri un es labprāt gribētu trenēt ''Middlesbrough'' komandu.
Pilsēta, cilvēki un komandas fani man joprojām nozīmē daudz un viņiem ir īpaša vieta manā sirdī'', piebilda itāļu leģenda.

Karjeras laikā Ravanelli spēlējis tādās komandās kā ''Juventus'', ''Middlesbrough'', ''Marseille'', ''Lazio'', ''Perugia'' u.c.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2008-06-18 22:36, pirms 16 gadiem
Īsta vieta viņam! Veiksmi! (ja kļus protams)