Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

A grupa: vai Serbija un Portugāle izcīnīs uzvaras?

Šodien Eiropas futbola čempionāta kvalifikācijas turnīra A grupā tiks aizvadītas trīs spēles. Kazahstānas izlase uzņems Portugāli, Beļģijas izlase savās mājās spēlēs ar armēņiem, bet Serbija viesos spēlēs ar Azerbaidžānas izlasi.

Šodien laba izdevība pietuvoties līderei, Polijas izlasei, ir portugāļiem, kuriem šodien jāspēlē ar Kazahstānas izlasi. Polijas izlase šodien atpūšas, tāpēc uzvaras gadījumā, Portugāles izlase no poļiem atpaliks tikai par vienu punktu.

Viesi uz Kazahstānu atlidoja bez Nuno Gomeša, kurš ir guvis savainojumu. Viņa vietā uz izlasi pirmo reizi izsauca "Sevilla" spēlētāju Makukulu, kurš tagad ir izīrēts portugāļu klubam "Marítimo". Portugāles izlase ir izsaukusi arī divus aizsargus – Karvaljo no "Chelsea" un Tonelu no "Sporting" vienības.

Mājiniekiem šodien laukumā atgriezīsies diskvalificētie Irsmetovs un Žalmagambetovs. Pēdējā spēlē pret Poliju komandai nevarēja palīdzēt četri vadošie komandas spēlētāji, tāpēc arī šodien vēl nav zināms, vai kāds no viņiem izies laukumā pret Portugāles izlasi.

Smaga spēle solās būt starp Azerbaidžānas un Serbijas izlasēm. Jā mājiniekiem neko vairs nevajag, tad viesiem šodien vairāk nekā nekad vajag izcīnīt trīs punktus, jo tad viņiem būs reāla iespēja kvalificēties Eiropas čempionātam.

Viesu komandas galvenajam trenerim būs jāpalauž galva par to, ko likt šodien savas komandas aizsardzībā, jo gan Krstajičs, gan "Manchester United" komandas aizsargs Vidičs ir guvuši savainojumus. Arī komandas balsta aizsargam Dragutinovičam šo spēli nāksies izlaist diskvalifikācijas dēļ. Interesanti, ka viesu komandas treneris pirms tik atbildīgas spēles, savā komandā ir iekļāvis septiņus U-21 izlases spēlētājus.

Šīs grupas trešajā spēlē Beļģija savās mājās mērosies spēkiem ar Armēnijas izlasi, kura iepriekšējā kārtā diezgan negaidīti savās mājās nospēlēja neizšķirti 0:0 pret spēcīgo Serbijas izlasi.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrs.
A grupa.
17. oktobra spēles.
17:00 Kazahstāna - Portugāle
19:00 Azerbaidžāna - Serbija
21:45 Beļģija - Armēnija

Turnīra tabula.
1. Polija 12 24*
2. Portugāle 11 20
3. Somija 12 20
4. Serbija 11 17
5. Beļģija 11 12
6. Armēnija 9 9
7. Kazahstāna 11 7
8. Azerbaidžāna 9 5
* - vieta, komanda, spēles, punkti

Izmantotie resursi:
www.goal.com
Foto: AFP

  +1 [+] [-]

, 2007-10-17 14:42, pirms 17 gadiem
Uzvares gan Portugale,gan Serbija!!!!Prieks par poliem!!!!Sogad rada skatamu futbolu!!!!!!

     [+] [-]

, 2007-10-17 15:43, pirms 17 gadiem
Poliju un Portugāli uz finālturnīru!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-17 16:43, pirms 17 gadiem
Nu labi , ka te ar vis lēnām saliekas pa plauktiņiem!