Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Irākai jauns galvenais treneris

Par Irākas futbola izlases galveno treneri pirmdien apstiprināts norvēģis Egils Olsens, kurš 1994. un 1998. gada pasaules kausa (PK) finālturnīros vadīja Norvēģijas izlasi.

Darba līgumu ar Irākas pusi Olsens noslēdzis uz trim gadiem. Pirms tam šo amatu ieņēma brazīliešu treneris Horvans Vieira, kura vadībā irākieši samērā negaidīti guva uzvaru šovasar notikušajā Āzijas kausa izcīņā. Neilgi pēc šī panākuma Vieira paziņoja par aiziešanu no amata. Jāpiebilst, ka laika posmā no 1951. līdz 2007. gadam ar Irākas izlasi strādājuši 62 treneri...

Olsena nozīmīgākais panākums trenera karjerā neapšaubāmi ir sekmīgais darbs ar valstsvienības nacionālo izlasi laika posmā no 1990. līdz 1998. gadam, kad viņa vadībā norvēģi divas reizes iekļuva PK finālturnīros, turklāt 1998. gadā pat samērā negaidīti grupu turnīrā pārspēja pašus nākamos turnīra vicečempionus brazīliešus.

Pēc aiziešanas no darba nacionālajā izlasē Olsens strādāja ar vairākiem norvēģu klubiem ("Fredrikstad", "Valerenga"), vadīja angļu "Vimbledon", kā arī Norvēģijas U-19 izlasi.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru
www.wikipedia.org

  +1 [+] [-]

, 2007-09-17 20:14, pirms 17 gadiem
Nez kādus labumus šamajam sasolījuši. Jābut tak pilnīgi nenormālam, lai piekristu strādāt tajā valstī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-09-17 20:57, pirms 17 gadiem
shitas bija tas, kas gumijas kurpees staigaaja? kjipa bija vienam Norveegjijas izlases trenerim taada kaaju slimiiba un shkjiet ka shis bija tas... varbuut kljuudos... bet nu lai chalim veicas Iraakaa - daudz naudas un daudz sievas!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja