Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Jaunajiem liepājniekiem panākums Ziemeļīrijā

Jānis Pārums

Uz Belfāstu kopā ar sporta kluba "Liepājas metalurgs" futbola meistarkomandu devās arī kluba 1996. gadā dzimušo zēnu komanda (treneris Mārtiņš Jaunskalže). Jaunie liepājnieki Ziemeļīrijā ar 6:5 pieveica komandu "Teresa JC".

Ziemeļīrijas "Glentoran" klubs gan tā arī nespēja rast iespēju savā starpā sacensties abu klubu jauniešu komandām tāpēc mūsu pretinieki bija "St. Teresa JC" 1994. gadā dzimušo zēnu komanda. Neskatoties uz pretinieku auguma un vecuma priekšrocībām "Liepājas metalurga" futbolisti spraigā cīņā spēja izraut uzvaru.

Vispirms vadībā ar 2:0 izvirzījās ziemeļīri, taču līdz pirmā puslaika beigām liepājnieki panāca izlīdzinājumu – 2:2. Otrajā puslaikā "St. Teresa JC" vēlreiz ieguva divu vārtu pārsvaru – 4:2. Mūsējie prata atspēlēt gan šo izrāvienu panākot 4:4, kā arī neskatoties uz kārtējo nokļūšanu zaudētāju lomā piecas minūtes pirms mača beigām – 4:5 – tomēr izraut uzvaru ar 6:5.

Komandas treneris Mārtiņš Jaunskalže: "Sākumā bijām nobijušies. Kā ne kā pretinieki bija krietni lielāki par mums. Otrajā puslaikā gan jau mēs dominējām laukumā. Gan jāatzīst ka pretinieks nebija no spēcīgākajiem, vairāk atgādinot vasaras bērnu nometnē salasītu komandu. Savu pirmo uzdevumu esam veikuši. Tagad priekšā galvenā spēle, kurā centīsimies iedvesmot mūsu meistarus uz līdzīgu panākumu."

Informāciju sagatavoja:
Hārvejs Rudzītis, "LM" preses sekretārs

  +2 [+] [-]

, 2008-07-17 18:30, pirms 16 gadiem
tas ir apsveicami ...dodas kopā ar saviem elkiem mazie!!

  +6 [+] [-]

, 2008-07-17 19:10, pirms 16 gadiem
un vēl vinēt 2gadus vecākus, malachi mazie

  +2 [+] [-]

, 2008-07-17 21:58, pirms 16 gadiem
Visu cieņu sīkajiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja