Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Mourinjo: "Nīderlandei būtu izdevīgāk šodien zaudēt"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Mourinjo: "Nīderlandei būtu izdevīgāk šodien zaudēt"
Žozē Mourinjo
Foto: AFP

Slavenais futbola treneris Žozē Mourinjo, kurš nesen tika apstiprināts par Milānas „Inter” treneri, uzskata, ka Nīderlandes izlasei šodien būtu jāļauj rumāņiem uzvarēt.

Atgādināsim, ka šovakar plkst. 21.45 sāksies pēdējās divas „Euro 2008” C jeb „nāves” grupas spēles. Nīderlandes izlase spēlēs ar Rumāniju, bet Francija ar Itāliju. Nīderlandes izlase šodienas spēlē visdrīzāk laukumā sūtīs savu otro sastāvu, kas varētu būt izdevīgi Rumānijai, kura šodien uzvarot nodrošinās sev iekļūšanu ceturdaļfinālā.

Mourinjo uzskata, ka Nīderlandes izlasei šodien vajadzētu zaudēt rumāņiem, jo tādējādi Marko van Bastena vadītā komanda izslēgtu no cīņas par titulu spēcīgās Itālijas un Francijas izlases. Mourinjo uzskata, ka ja kāda no šīm divām izlasēm iekļūs pusfinālā un spēlēs pret "oranžajiem", tad droši vien Nīderlande tām zaudēs:

„Domāju, ka ja Nīderlande tiksies ar Itāliju vai Franciju pusfinālā, tad šis mačs ievērojami atšķirsies no spēles grupu turnīrā. „Oranžie” nav vainojami pie tā, ka Francija un Itālija ir nokļuvušas situācijā, kad tām ir jālūdz viņu palīdzība. Es uzskatu, ka van Bastena vadītajai komandai šodien būtu labāk, ja Rumānija uzvarētu.”

Izmantotie resursi:
Tuttosport

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 17:34, pirms 16 gadiem
Butu jau labak, bet Van Bastens jau sen teica ka katra spele speles tikai uz uzvaru!!

     [+] [-]

, 2008-06-17 17:35, pirms 16 gadiem
Iespējams, Mauriņu domā, kā būtu labāk, ne tikai nīderlandei vien, ja Portugāļi uzvarVāciju, tad iespējams, lai viņiem vieglāk.Ceru sapratāt manu domu..

  -1 [+] [-]

, 2008-06-17 17:36, pirms 16 gadiem
Deimon90 rakstīja: Butu jau labak, bet Van Bastens jau sen teica ka katra spele speles tikai uz uzvaru!!

uz uzvaru var spēlēt, bet iespējams Rumāņi būs stiprāki..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-17 18:48, pirms 16 gadiem
Pilnīgs cirvis! Tas jau ir tikai Mourinjo stilā saviem padotajiem dot komandu apzināti zaudēt vai apzināti vākt dzeltenās kartiņas (Drogba to jau atzina savā autobiogrāfijā). Neviens profesionāls sportists tāpat vien neņems un nezaudēs, un, kas attiecas uz Nīderlandi, tad viņi ar savu spēli ir pierādījuši, ka ir labākā turnīra komanda pagaidām un viņiem ir vienalga, pret ko spēlēt. Un gala beigās Rumānija jau nav ar neko diži vājāka par Itāliju vai Franciju, un nekāds izdevīgums tur nevar sanākt!