Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Aragoness - "Fenerbahce" galvenais treneris?

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Aragoness - "Fenerbahce" galvenais treneris?
Luiss Aragoness
Foto: AFP

Spānijas futbola izlases galvenais treneris Luiss Aragoness pēc Eiropas čempionāta beigām varētu kļūt par Turcijas futbola kluba Stambulas „Fenerbahce” galveno treneri.

Aragoness, kura vadībā šobrīd Spānijas izlase demonstrē lielisku sniegumu „Euro 2008”, esot ļoti tuvu tam, lai parakstītu divu gadu līgumu ar ambiciozo turku klubu „Fenerbahce”. Kā ziņo spāņu laikraksts „Marca”, tad līgums jau esot noslēgts, bet tā kā šobrīd visa uzmanība ir veltīta Eiropas čempionāta finālturnīram, par to nekas netiek ziņots.

Aragoness pie Spānijas izlases stūres stājās 2004. gadā, taču tā arī neizpelnījās komandas līdzjutēju simpātijas, un tie vairākkārt pieprasīja viņa atkāpšanos. Īpaši bargu kritiku Luiss saņēma par to, ka uz „Euro 2008” komandā neiekļāva Madrides „Real” uzbrucēju Raulu.

Līdzšinējais Stambulas kluba treneris brazīlietis Ziko pameta klubu, jo nespēja vienoties ar tā vadību par jauna līguma parakstīšanu. Pagājušajā sezonā „Fenerbahce” pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē iekļuva Čempionu līgas ceturdaļfinālā, taču nespēja uzvarēt Turcijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 18:40, pirms 16 gadiem
Manis pēc..

  -2 [+] [-]

, 2008-06-17 18:43, pirms 16 gadiem
Peec manis

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 18:58, pirms 16 gadiem
Nu es Vectētiņa vietā būtu devies pensija, bet ja tāda ir viņa griba tad lai notiek..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-06-17 19:02, pirms 16 gadiem
Izsaku visdziļāko līdzūtību Fenerrbahces faniem!Ar šito kretīnu pie vadības gadu darbs aizies vējā!

  -2 [+] [-]

, 2008-06-17 19:10, pirms 16 gadiem
... un 100 punkti, Raulu atkal nepaņems.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-06-17 19:17, pirms 16 gadiem
Pretorietis rakstīja: Izsaku visdziļāko līdzūtību Fenerrbahces faniem!Ar šito kretīnu pie vadības gadu darbs aizies vējā!

esmu Galatasaray °cienītājs,tā kā man būtu it kā jāpriecājas bet Aragoness ir augsta līmeņa treneris un domāju,ka Fenerbahche tikai iegūs.Katrā ziņā turku futbolā ieplūst arvien lielākas summas,domāju,ka drīz vien gūs arī labākus panākumus Eiropā(regulārus,jo panākumi ir pietiekami labi,bet citreiz ir ļoti blāvas sezonas)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-17 20:23, pirms 16 gadiem
Es nē,nēsmu.Atšķirībā no tevis!Savā ziņā tev taisnība,tādu treneri Latvijā ar ugini nesameklēsi!Tik stulbu, kretīnisku, absoluti neloģisku un irocionālu savos lēmumos un uzskatos!Treneri kas visvairāk spēlētaju uz izlasi paņemis no Valensijas, kluba kas pilnībā izgāzās šīnī sezonā!Tai pašā laikā ignorējot tādus spēlētājus, kā Guti un Rauls no čempioniem Real!!!Visu laiku labākā Spānijas uzbrucēja vietā izvēloties debitantu, kurš izlasē nav aizvadījis nevienu maču!!!Treneri kurš liek pamatsastāvā Sennu, Fabregasa vietā!
Cūkas un mērkaķa krustojums ir Aragunes!!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-17 20:29, pirms 16 gadiem
Pretotieri,katrs treneris nāk ar saviem uzskatiem un spēles zīmējumu.Viņam ir tiesības izvēlēties,ar kādu sastāvu spēlēt.Jebkurā gadījumā galvenais būs rezultāts.Ja rezultāts būs,tad viss kārtībā,malacis.Ja ne,tad arī varēs sākt runāt,kāpēc to un to nav paņēmis izlasē.Spānijai ir tik daudz labu spēlētāju,ka jebkurā gadījuma daudzi paliks aiz borta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-17 20:44, pirms 16 gadiem
matins rakstīja: nolaapitais argoness vecais stulbais aazis nepanjeema manu milaako futbolistu RAUL uz izlasi kurs spanijaa gandriz vai sveeto kaartaa iecelts

Rauls arī vairs nav tas Rauls,kas bija agrāk,bet piekrītu.Vajadzēja paņemt,bet tomēr viņiem abiem ir nesaskaņas savā starpā.Tā pat kā Domenekam ar Trezegē.

     [+] [-]

, 2008-06-17 20:44, pirms 16 gadiem
suvass rakstīja: Pretotieri,katrs treneris nāk ar saviem uzskatiem un spēles zīmējumu.Viņam ir tiesības izvēlēties,ar kādu sastāvu spēlēt.Jebkurā gadījumā galvenais būs rezultāts.Ja rezultāts būs,tad viss kārtībā,malacis.Ja ne,tad arī varēs sākt runāt,kāpēc to un to nav paņēmis izlasē.Spānijai ir tik daudz labu spēlētāju,ka jebkurā gadījuma daudzi paliks aiz borta.

Un par saviem darbiem trenerim ir jāatbild!Ir tāds teiciens vecums nenāk viens.Šis marazmātiķis to pilnībā attaisno, šo teicienu!Nav jau viņš vienīgais neviennozīmīgi uztvēramais treneris.Blakus var nostatīt Domeniku, Maklārenu....Andrējevu!Ko sēsi, to pļausi!

     [+] [-]

, 2008-06-17 20:47, pirms 16 gadiem
suvass rakstīja: Rauls arī vairs nav tas Rauls,kas bija agrāk,bet piekrītu.Vajadzēja paņemt,bet tomēr viņiem abiem ir nesaskaņas savā starpā.Tā pat kā Domenekam ar Trezegē.

Rauls ļoti labu sezonu aizvadīja šogad gūstot daudz vārtu!Domenekam pirms tam bija tāds pats konflikts ar Anelku, kuru viņš ilgu laiku ignorēja.

     [+] [-]

, 2008-06-17 20:49, pirms 16 gadiem
Pretorietis rakstīja: Un par saviem darbiem trenerim ir jāatbild!Ir tāds teiciens vecums nenāk viens.Šis marazmātiķis to pilnībā attaisno, šo teicienu!Nav jau viņš vienīgais neviennozīmīgi uztvēramais treneris.Blakus var nostatīt Domeniku, Maklārenu....Andrējevu!Ko sēsi, to pļausi!

Bet pašlaik jau rezultāti ir sakarīgi.Wc06 ġan mērķi neizpildīja,bet rādīja labu sniegumu un uzdūrās uz uzbrūkošo komandu kaprasi Franciju.Bet Spānijas FF bija apmierināta un neatlaida šamo.Pašlaika arī ir ok.Kvalifikāciju°pārvarēja,sāka ar divām uzvarām.Tātad,vismaz 1/4 fināls sasniegts.Zinot,iepriekšējos spāņu panākumus finālturnīros,apuveni vidējo rezultātu ir saniedzis.Tātad nav izgāzies.

     [+] [-]

, 2008-06-17 20:55, pirms 16 gadiem
suvass rakstīja: Bet pašlaik jau rezultāti ir sakarīgi.Wc06 ġan mērķi neizpildīja,bet rādīja labu sniegumu un uzdūrās uz uzbrūkošo komandu kaprasi Franciju.Bet Spānijas FF bija apmierināta un neatlaida šamo.Pašlaika arī ir ok.Kvalifikāciju°pārvarēja,sāka ar divām uzvarām.Tātad,vismaz 1/4 fināls sasniegts.Zinot,iepriekšējos spāņu panākumus finālturnīros,apuveni vidējo rezultātu ir saniedzis.Tātad nav izgāzies.

Ar šo izlasi var sasniegt daudz vairāk, ar pareizo cilvēku pie stūres protams!Ceru,ka Delboske to spēs!
Domeneka galva ripos,ja Francija neizkļus no grupas!Paredzu ,ka Rumāņi šovakar vinnēs!

     [+] [-]

, 2008-06-17 20:59, pirms 16 gadiem
Pretorietis rakstīja: Ar šo izlasi var sasniegt daudz vairāk, ar pareizo cilvēku pie stūres protams!Ceru,ka Delboske to spēs!
Domeneka galva ripos,ja Francija neizkļus no grupas!Paredzu ,ka Rumāņi šovakar vinnēs!

var gan.Bet esmu jau pieradis,ka spāņi ir finālturnīru neveiksminieki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-17 21:27, pirms 16 gadiem
roja rakstīja: paga paga ,vai tad Vilja nav no Valensijs ko/...?..pashreiz labakais shi chempja vartu gyuvejs...tas jau nekas ,ka ar Aragonesu vairas komandas kluvusas par chempjiem spanijaa ,ne ko/....dumjais tinis tu

Vilja ir vienīgais izņēmums no šīs komandas!Nesprēgā šmurguli!No kurienes tu izzīdi, ka esmu tīnis!
Spīežot pēc tavām replikām,pats vēl esi salaga!Analītisku domu tavos citātos nav.Tikai vari vicināt savas mazās dūrītes monitora otrā pusē-drošibā,vietā kur par saviem vārdiem nav jāatbild!
Nesmīdini mani!

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:25, pirms 16 gadiem
Nebūtu slikti..

     [+] [-]

, 2008-06-26 00:21, pirms 16 gadiem
Zidane The Best rakstīja: Lai tas vecais āzis iet pensijaa... !!

slims esi ?