Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Žilbertu jau ieradies Atēnās

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Žilbertu jau ieradies Atēnās
Žilbertu Silva (pa labi)
Foto: AFP

Brazīlijas izlases un Londonas "Arsenal" pussargs Žilbertu Silva šodien ir ieradies Atēnās, lai izietu medicīnisko pārbaudi pirms līguma parakstīšanas ar "Panathinaikos".

Šodien grieķu futbola fani pārvērta Atēnu lidoostu par īstu futbola fanu saietu, jo visi devās sagaidīt ierodamies Žilbertu Silvu, kurš ieradās ar lidmašīnu no Londonas. 31 gadu vecais futbolists ir ieradies Atēnās, lai parakstītu ar "Panathinaikos" trīs gadu līgumu.

Žilbertu Silva noraidīja Liverpūles kluba "Everton" piedāvājumu un nolēma pievienoties grieķu klubam. Lai oficiāli kļūtu par "Panathinaikos" futbolistu, brazīlietim vēl nāksies iziet medicīnisko pārbaudi. Pats futbolists atzīst, ka galvenais iemesls, kāpēc viņš dodas spēlēt uz grieķu klubu ir iespēja spēlēt Čempionu līgā.

Grieķu klubs par Žilbertu pāreju samaksās "Arsenal" 1,25 miljonus eiro. Tāpat klubam nāksies samaksāt arī spēlētāja aģentam apmēram vienu miljonu eiro. Pats futbolists katru sezonu saņems ap 2,5 miljoniem eiro, tādējādi viņš kļūs par vislabāk apmaksāto futbolistu Grieķijā.

"Panathinaikos" grasās parakstīt līgumu ar vēl vienu brazīlieti, "Fluminense" sastāvā spēlējošo aizsargu Gabrielu. 27 gadus vecais aizsargs, tāpat kā Žilbertu, ieradīsies Atēnās, lai parakstītu līgumu jau šonedēļ.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

  +3 [+] [-]

, 2008-07-16 21:34, pirms 16 gadiem
nja zel ja vins aizies man simpotize sis speletajs

  +3 [+] [-]

, 2008-07-16 21:40, pirms 16 gadiem
nu Silva ir labs speletajs
buus kaut kaa neierasti bez arsenala
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-07-16 21:43, pirms 16 gadiem
"Žilbertu Silva noraidīja Londonas kluba "Everton" piedāvājumu un nolēma pievienoties grieķu klubam.

Tas man ir pavisam jauns atklājums, ka ''Everton'' ir Londonas klubs. Patiešām nezināju

     [+] [-]

, 2008-07-16 21:43, pirms 16 gadiem
Viss, Arsenal neizvairīsies no pirkumiem! Viņiem vairs nav DM! Ceru, ka viņi iegūs Yayu no Barcas pret Hļebu!
Slēpts komentārs: silenthill

  +2 [+] [-]

, 2008-07-16 21:48, pirms 16 gadiem
uzskatu ka nevajadziigi atdeva par taadu naudu sho speleetaaju--vinjsh bija taa pieredze kas manupraat tagad var pietruukt arsenal pamatsastaavaa

  +3 [+] [-]

, 2008-07-16 23:34, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: "Žilbertu Silva noraidīja Londonas kluba "Everton" piedāvājumu un nolēma pievienoties grieķu klubam.

Tas man ir pavisam jauns atklājums, ka ''Everton'' ir Londonas klubs. Patiešām nezināju


Everton tak laikam no Liverpūles!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-16 23:57, pirms 16 gadiem
ХуtаPutа rakstīja: Everton tak laikam no Liverpūles!!!



Te dažs labs domā ka no Londonas

  +1 [+] [-]

, 2008-07-17 00:34, pirms 16 gadiem
arseāla lielas izmaiņas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-17 01:22, pirms 16 gadiem
atklajums...Everton no Londonas...tad vairs nav Liverpules derbijs???!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-17 11:47, pirms 16 gadiem
RealMadrid2009 rakstīja: es kautkaa nesmy par vinju dzirdeejis kaadreiz vinjs baigi labais bija
Kpc vinjs tig biezhi negaja ara Arsenal rindaas ? :/



Karoce, kad atnaaca, tad speeleeja regulaari un biezi, bija pamatsastaava speeleetaajs. Pirmajaa sezonaa Emirates stadionaa, bija pat kapteinis, Henry traumu deelj (un guva kaadus 10 vai 11 tajaa sezonaa, no galvas neatceros, vaartus - bija komandas pendelju siteejs!)! pirms pagaajusaas sezonas, lai notureetu Flamini komandaa, Vengers (Flamsteram), ja nemaldos deva soliijumu, par regularu speelesanu saakumsastaavaa! Flamini palika! un saaka speeleet tik paarsteidzosi labi, ka Gilberto diemzheel nebija iespeejas iespraukties sastaavaa... it iipasi, kad tika nopirkts Diara, kurs gan jau prom ir, taapat kaa Flamini! pie vaarda Gilberto tika sezonas beigaas tikai, kad Flamini guva savainojumu!
ja godiigi, tad - ja vinjs paliktu, tad domaaju, ka neviens vinjam neaizietu prieksaa tagad, kad ir zaudeets Flamsters un Diarra, un Gilberto atgrieztos saakumsastaavaa! bet nu taa ir vinja izveele, kura jaarespektee! ja tiesaam aiziet, tad - good luck! we will miss you!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja