Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Rīse cer, ka ''Liverpool'' samazinās cenu

Rīse cer, ka ''Liverpool'' samazinās cenu
Džons Arne Rīse
Foto: AFP

Norvēģijas izlases aizsargs Džons Arne Rīse, kurš pārstāv Anglijas Premjerlīgas futbola klubu ''Liverpool'', izteicies, ka vēlas, lai kluba vadība samazina cenu par viņu, kas palielinātu viņa iespēju pievienoties itāļu klubam ''AS Roma''''.

Pagājušās sezonas garumā Rīse vairākkārtēji bija izteicies, ka vēlas pamest ''Liverpool'', jo viņa spēles laiks krasi samazinājies. Arī komandas galvenais treneris Rafaels Benitezs sezonas laikā priekšroku spēlēt biežāk deva norvēģa komandas biedriem.

Nopietnu interesi par 27 gadus veco aizsargu izrāda ''Roma'' un komandas galvenais treneris Lučiano Spaletti apstiprinājis, ka kluba vadība nākamajā sezonā labprāt redzētu Rīsi spēlējam ''Roma'' komandas kreklā.
''Rīse mūsu komandai var sniegt ļoti daudz un viņa spēles kvalitāte tikai pastiprinās mūsu sniegumu, jo tieši tas mums arī ir vajadzīgs'', sacīja itāļu komandas treneris.

Savukārt Benitezs izteicies, ka ļaus norvēģim atstāt ''Liverpool'', kurā viņš ir pavadījis septiņas sezonas, ja tiks piedāvāta īstā cena par viņu. Tiek lēsts, ka šī summa ir pieci miljoni eiro.

Pats spēlētājs uzskata, ka pieci miljoni ir par daudz un šī summa var traucēt viņam pāriet uz citu komandu.
''Bija ļoti jauki dzirdēt, ka ''Roma'' treneris Spaletti labprāt redzētu mani savas komandas rindās. Es tomēr uzskatu, ka pieci miljoni ir par daudz prasīts. Līgums ar ''Liverpool'' man vēl ir uz vienu gadu, tāpēc domāju, ka summai nevajadzētu būt tik augstai.
Man gribās spēlēt un darīt to nepārtraukti, jo tikai spēlējot es varu būt labāks un es ticu, ka varu tāds būt. Patreiz es vēlos mainīt klubu un esmu gatavs jauniem izaicinājumiem'', nopietns savos izteikumos bija Rīse.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-06-16 23:16, pirms 16 gadiem
Manupraat Riise kautkaa neiedereetos Romaa,domaju ka vinja iistaa vieta ir Liverpool! Bet taakaa konkurenti stumj aaraa no sastaavaun pats veelas speeleet,tad lai tik dodas uz Romu un lai vinjam veicas

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 09:01, pirms 16 gadiem
es domāju,ka iederētos visai labi,roma spēlē ātru uzbrukuma futbolu,un riisei patīk pieslēgties uzbrukumiem