Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"JFC Skonto" otrajā četriniekā

Andrejs Siliņš

No Sanktpēterburgā notikušās ”Kolomyagi” kausa izcīņas atgriezusies trenera Dmitrija Sidorova vadītā ”JFC Skonto” U-11 komanda, kura izšķirošajā cīņā par piekto līdz astoto vietu piekāpās Zaporožes ”Metallurg” komandai.

Turnīrā piedalījās komandas no Krievijas jauniešu futbola sagatavošanas vadošajiem centriem – Maskavas ”CSKA”, Samāras ”Krilja Sovetov”, Sanktpēterburgas ”Zenit” un ”Smena”, kā arī spēcīgākās komandas no Ukrainas, Baltkrievijas, Igaunijas un Latvijas.

"Uz turnīru dažādu iemeslu dēļ devāmies tikai 12 spēlētāju sastāvā, bet daudzu sāncenšu rindās bija pat 18 futbolistu. Spēles notika 2x25 minūtes, bet, sākot ar ceturtdaļfinālu, 2x30 minūtes. Puikām bija jāiztur pamatīga slodze. Kamēr viņiem bija spēks, ar pretiniekiem cīnījāmies līdzvērtīgi. Mums vienkārši pietrūka spēlētāju, lai saglabātu spēku visam turnīram," savos iespaidos par turnīru dalījās treneris Dmitrijs Sidorovs.

”JFC Skonto” savā apakšgrupā ar 2:1 uzvarēja Sanktpēterburgas ”Kolomyagi”, ar 0:1 zaudēja Zaporožes ”Metallurg” (Ukraina) un ar 1:0 pārspēja Tallinas ”Infonet” (Igaunija), iekļūstot ceturtdaļfinālā. Ceļā uz pusfinālu skontiešiem pretī stājās viens no spēcīgākajiem Krievijas jauno futbolistu sagatavošanas centriem Samāras ”Krilja Sovetov”, uzvarot ar 5:0. Spēlē par par piekto līdz astoto vietu ”JFC Skonto” ar 1:3 piekāpās Zaporožes ”Metallurg” komandai. Turnīrā uzvarēja Maskavas ”CSKA”.

Informāciju sagatavoja
”JFC Skonto” preses dienests

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja