Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Aragoness atkal vēlas strādāt par izlases treneri

Aragoness atkal vēlas strādāt par izlases treneri
Luiss Aragoness
Foto: AFP

Bijušais Spānijas izlases un Turcijas futbola kluba ''Fenerbahce'' galvenais treneris Luiss Aragoness atklājis, ka vēlreiz vēlas strādāt par kādas valstsvienības galveno treneri.

Atgādināsim, ka 70 gadus vecais treneris, kurš kopā ar Spānijas izlasi pagājušajā gadā kļuva par Eiropas čempionu, mēneša sākumā pēc neveiksmīgā snieguma Turcijas čempionātā tika atlaists no komandas galvenā trenera amata pienākumu pildīšanas.

Cik zināms, Aragoness Stambulas ''Fenerbahce'' galvenā trenera amatu ieņēma pēc Spānijas futbola izlases uzvaras 2008.gada Eiropas čempionātā, kurš notika Šveicē un Austrijā. Tomēr ilgāk par sezonu viņam šajā postenī noturēties neizdevās, jo komandas rezultāti nebija pietiekami augsti. Turcijas čempionātā sezonas noslēgumā ieņemtā ceturtā vieta lika kluba vadībai pieņemt lēmumu atlaist pieredzējušo treneri no šī amata. Viņa vietu ieņēma vācu speciālists Kristofs Daums, kurš pirms tam trīs sezonas vadīja Vācijas Bundeslīgas klubu ''1. FC Köln''.

Aragoness, kurš pašreiz ir bez darba, bet jau saņem vairākus piedāvājumus no Eiropas klubiem, atzinis, ka labprāt vēlreiz vadītu kādu izlasi. ''Vēlētos turpināt darbu kā treneris, bet labprāt to darītu ārpus Spānijas, jo manam vecumam šāds izaicinājums būtu vairāk piemērots un interesants. Labprāt atkal vadītu kādu nacionālo izlasi,'' sacīja spāņu treneris.

Izmantotie resursi:
fifa.com

     [+] [-]

, 2009-06-15 17:07, pirms 15 gadiem
Man tomēr liekas, ka viņš savu reputāciju būs biku iedragājis pēc neizteksmīgas sezonas Turcijā.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-15 17:09, pirms 15 gadiem
Starkovam noderētu kā palīgs !

  +1 [+] [-]

, 2009-06-15 18:23, pirms 15 gadiem
eske rakstīja: Starkovam noderētu kā palīgs !
Drīzāk Starkovs noderētu viņam kā palīgs. Manuprāt viņš no taktikas nesajēdz pilnīgi neko. Vienīgais labums - psihologs.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-15 19:47, pirms 15 gadiem
Domāju, ka interesentu netrūks...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja