Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Granero pievienojas "Getafe"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Granero pievienojas "Getafe"
Estebans Granero
Foto: www.estebangranero.es

Spānijas "Primera Liga" futbola klubs "Getafe" parakstījis pastāvīgu piecu gadu līgumu ar Madrides "Real" kluba pussargu Estebanu Granero.

Iepriekšējo sezonu "Pirāts" (Granero iesauka) tika izīrēts tieši "Getafe" klubam, jo nespēja nostabilizēties "Real" sastāvā. Bet pēc stabili aizvadītas sezonas talantīgais Spānijas U-21 izlases spēlētājs parakstījis pastāvīgu līgumu ar Madrides piepilsētas klubu.

Darījuma summa nav oficiāli nosaukta, taču speciālisti prognozē, ka tā varētu būt 24 miljoni eiro jeb 18,4 miljoni sterliņu mārciņu.

Iepriekšējā sezonā "Getafe" sastāvā Granero aizvadīja 27 spēles "Primera liga", gūstot 4 vārtus un izdarot daudz rezultatīvu piespēļu. Turklāt viņš bija viens no komandas līderiem šīs sezonas "UEFA kausā", palīdzot komandai aizkļūt līdz ceturtdaļfinālam, kur divu spēļu summā ļoti dramatiskā un neaizmirstamā cīņā tika atzīts Vācijas čempionu "Bayern" pārākums.

Zināms, ka arī Anglijas Premjerlīgas klubs "Tottenham Hotspur" izrādīja nopietnu interesi par Granero, taču "Getafe" rīkojās veiklāk, iegūstot spēlētāju savā īpašumā.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +6 [+] [-]

, 2008-07-14 00:20, pirms 16 gadiem
njaaa tas buus loti labs ieguvums getafei

  +7 [+] [-]

, 2008-07-14 00:50, pirms 16 gadiem
ehh, baigi cerēju, ka šim spēlētājam dos iespēju pacīnīties par vietu Real komandā, jo nu ļoti perspektīvs un jau tagad ir pietiekami meistarīgs, piedevām, ja vēl ņem vērā to, ka nāk no Real jauniešiem..., bet nu lai veicas tik un tā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja