Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Rīgā notiks Pasaules kausa finālturnīrs ielu futbolā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Nedēļas nogalē Rīgā notiks Pasaules kausa finālturnīrs ielu futbolā
Foto: Ghetto Football 3x3

LETA. Šīs nedēļas nogalē Rīgā tiks aizvadīts Pasaules kausa finālturnīrs ielu futbolā, aģentūru LETA informēja sacensību organizatori.

"Ghetto Football World Cup 2023" Pasaules kausa fināls ielu futbolā norisināsies 16. un 17.jūnijā "Grīziņkalna" sporta kompleksā.

Kvalifikācijas spēles notika vairāk nekā desmit Eiropas valstīs, ka arī Japānā un ASV. Finālturnīrā piedalīsies vienības no 35 valstīm.

Mājinieci Latviju finālā pārstāves komandas "Amatieri" un "Balderzhniki" no Rīgas un "Snowkids" no Daugavpils.

Sacensību kopējais balvu fonds ir 6000 eiro.

Projekta "Ghetto Football" vadītājs Antons Semeņaks informē, ka pērn projekts paplašinājies ārpus Eiropas robežām, un patlaban tā ietvaros notiek sadarbība ar futbola organizācijām no vairāk nekā no 30 pasaules valstīm, tostarp Japānas, Dienvidkorejas, Austrālijas, Malaizijas, ASV, Brazīlijas un Ganas. "Ghetto Football" mērķis ir izveidot labāko ielu futbola kultūras platformu pasaulē.

Finālturnīrs sāksies piektdien, 16.jūnijā plkst.17, bet fināli plānoti dienu vēlāk no plkst.13.

Izmantotie resursi:
LETA