Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Veļička soļa attālumā no "Rangers"

Veļička soļa attālumā no "Rangers"
Andrius Veļička.
Foto: www.fotball.aftenbladet.no

Lietuvas izlases un Norvēģijas kluba Stavangeras "Viking" uzbrukuma līderis Andrius Veļička tuvākajā laikā pārcelsies un Skotijas Premjerlīgas klubu Glāzgovas "Rangers".

Andrius Veļička tuvākajā laikā var atgriezties Skotijā, taču nevis "Hearts" klubā, kur viņš spēlēja iepriekš, bet gan titulētajā Glāzgovas "Rangers" komandā. Jau pagājušajā nedēļa Anglijas un Norvēģijas presē pārādījās ziņas par "Rangers" kluba lielo interesi, taču šodien par to oficiāli paziņoja abas komandas.

"Mums bija lieliska saruna ar "Rangers" sporta direktoru Martinu Bainu, ļoti ticams, ka mēs visu veiksmīgi sarunāsim" - atzina "Viking" kluba sporta direktors Egils Östenstads.

Pēc norēģu preses, klubi var tuvākajās dienās pabeigt savstarpējās sarunas, bet Veļička bija informēts, ka var doties uz Glāzgovu sarunāt visas personīgā līguma detaļas.

"Domājam, ka spēlētājam, kuram drīz paliks 30 gadi tā ir lieliska iespēja iekļūt vienā no Eiropas vadošajiem klubiem, cita lieta, ka tur viņš nopelnītu stipri vairāk" - atzina Egils Östenstads.

Uz Norvēģijas "Viking" klubu Veļička pārgāja februārī un Norvēģijā piedalījās 13 mačos un guva piecus vārtus. Stavangeras "Viking" klubs pašlaik turnīra tabulā atrodas sestajā vietā.

Izmantotie resursi:
fotball.aftenbladet.no

  +7 [+] [-]

, 2008-06-14 13:57, pirms 16 gadiem
Mja,lūk,kādos klubos spēlē mūsu dienvidu kaimiņi...Diezgan paliela skaudība man ir,bet vismaz 1:1 leiši mūs apspēlēt nevar.Laikam vienkārši esam neērts pretinieks.

  -3 [+] [-]

, 2008-06-14 14:05, pirms 16 gadiem
Nu nez, tikpat labi, ja musu Belakoņs buutu Hearts un tur regulāri spēlētu Verpakovskis, domāju, ka viņam karjera ari butu veiksmigaka, nekā tagad..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-14 14:15, pirms 16 gadiem
Bļāviens, par ko?!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-14 14:15, pirms 16 gadiem
Zidane The Best rakstīja: Muljkiibas , domaa Hearts njem jebkuru lietuvieti no malas , neatkarigi kā
viņš spēlē.....tad tu smagi maldies....!
Tajā Hearts var nonākt tikai ar labu spēlēšanu....

P.S. Veļička jau nav vienīgais , kas spēlē labā ārzemju klubā....

Nu Hearts ari neraada baigo sniegumu ...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-14 14:19, pirms 16 gadiem
Malacis man tikai prieks,,,

  +2 [+] [-]

, 2008-06-14 14:22, pirms 16 gadiem
Bet vispār,lūk,ko nozīmē sakari.Kad Gērijs strādāja un rūpējās,lai latviešus iedabūtu labos klubos,tad mums bija laba pārstāvniecība Anglijā.Tas pats ar leišiem,jo viņiem ir pietiekami labi sakari gan Skotijā,gan Centrāleiropā.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-14 14:29, pirms 16 gadiem
Zidane The Best rakstīja: Muljkiibas , domaa Hearts njem jebkuru lietuvieti no malas , neatkarigi kā
viņš spēlē.....tad tu smagi maldies....!
Tajā Hearts var nonākt tikai ar labu spēlēšanu....

P.S. Veļička jau nav vienīgais , kas spēlē labā ārzemju klubā....

varbūt kļūdos, bet agrāk bija dzirddēts, ka Hearts spēlē laikam septiņi leiši un nejau tam līmenim atbilstoši leiši

  +1 [+] [-]

, 2008-06-14 14:34, pirms 16 gadiem
playthegame rakstīja: varbūt kļūdos, bet agrāk bija dzirddēts, ka Hearts spēlē laikam septiņi leiši un nejau tam līmenim atbilstoši leiši

Vienu mirkli bija 14, daži spēlēja pie dublieriem, bet kādēļ lai nespēlē, ja tur pat dublieru komandas spēlētājiem alga ir 4x lielāka nekā maksā piemēram Kauņā, bet dzīves apstākļi tādi, par kādiem nesapņo pat labākie futbolisti Lietuvas A līgā?

     [+] [-]

, 2008-06-14 17:35, pirms 16 gadiem
Pauļus Jaķelis rakstīja: Vienu mirkli bija 14, daži spēlēja pie dublieriem, bet kādēļ lai nespēlē, ja tur pat dublieru komandas spēlētājiem alga ir 4x lielāka nekā maksā piemēram Kauņā, bet dzīves apstākļi tādi, par kādiem nesapņo pat labākie futbolisti Lietuvas A līgā?

es jau nesaku, ka tur speletajiem ir slikt, es tikai saku, ka tur bija pilns ar leišiem kuri citā šī līmeņa klubā pat pie dublieriem netiktu