Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Makfādens laimīgs, bet piesardzīgs

Skotijas futbola izlases un angļu kluba "Everton" uzbrucēju Džeimsu Makfādenu darījusi laimīgu trešdien gūtā uzvara pār pasaules vicečempioniem francūžiem, taču futbolists par savas valstsvienības nākotnes izredzēm runā piesardzīgi.

Atgādināsim, ka vakardien notikusī 2008. gada Eiropas čempionāta (EČ) atlases spēle Francijā noslēdzās ar minimālu viesu uzvaru 1:0. Neraugoties uz francūžu nospiedošo teritoriālo pārsvaru, vienīgais vārtu guvums tika fiksēts cīņas 64. minūtē, kad teicams tālšāviens padevās Makfādenam. "Saņēmu bumbu, apstrādāju to un izdarīju sitienu, redzēdams, ka vārtsargs nav izvēlējies veiksmīgāko vietu vārtos. Gūt vārtus pret tādu komandu kā Francija man ir nozīmīgi. Šis bija viens no laimīgākajiem mirkļiem manā futbolista karjerā," portālā uefa.com citēts Makfedans.

Pēc šīs uzvaras Skotija B apakšgrupas tabulā ieņem pirmo pozīciju, apsteidzot abas pērnā gada pasaules čempionāta finālistes - Itāliju un Franciju. Makfādens gan nesteidz nodoties optimismam, norādot, ka Skotijai vēl priekšā vairākas smagas spēles EČ kvalifikācijas sacensībās.

"Mēs nedrīkstam atslābināties. Esam paveikuši tikai pusi no darba. Negribētos pēc tik lieliskas spēles piedzīvot lejupslīdi, tomēr uzskatu, ka mums ir labas izredzes kvalificēties Eiropas čempionāta finālturnīram," teic futbolists.

Jāpiebilst, ka Skotija līdz šim nebija spējusi uzvarēt francūžus viņu mājās kopš 1950. gada.

Izmantotie resursi:
www.uefa.com

     [+] [-]

, 2007-09-13 19:30, pirms 17 gadiem
..ha,ha...Helguera...Makfādens ir piesardzīgs......var pārzviegties no tekstiem ,ko raksta Helguera ...tu ar galvu un vārdu draudzē?...no kurienes šie debilie teksti?....ir jāraksta - Makfādens ir adekvāts, vai reāls...viņš novērtē reālo situāciju...bet autors Helguers raksta - laimīgs ...var pārzviegties

     [+] [-]

, 2007-09-13 21:24, pirms 17 gadiem
Makfedans
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-13 21:37, pirms 17 gadiem
Nu tieshi tada pati viduveja komanda ka Griekija Tikai atskiriba no griekime vini pragmatiski spele tikai pret potenciali specigakam komandam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-09-13 21:47, pirms 17 gadiem
kadu shadu..? Skoti sava laukuma spele normali pret visam komandam.. Izbraukuma gan vairak no aizsardzibas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-14 18:36, pirms 17 gadiem
Hosē tev tak ir problēmas ar uztveri, ne? Grieķi spēlē antifutbolu, skoti ne.. Varu saderēt uz da jebko, ka nevienu skotu spēli neesi redzējis, bet tikai kaut ko, spriežot pēc sausas statistikas, gvelz.