Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''West Ham'' ieinteresēti Arango pakalpojumos

''West Ham'' ieinteresēti Arango pakalpojumos
Huans Arango (pa kreisi) komandas
biedra apskāvienos
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs ''West Ham United'' izrāda nopietnu interesi par Venecuēlas izlases un Spānijas futbola kluba ''Mallorca'' uzbrūkošā tipa pussargu Huanu Arango.

''Mallorca'' klubu Arango pārstāv kopš 2004. gada un šajā periodā komandas rindās ir aizvadījis 146 spēles, gūstot 38 vārtus.
Interesi par Venecuēlas izlases spēlētāju izrāda tādi klubi kā Spānijas ''Atletico Madrid'', kuri šovasar ir ļoti aktīvi transfēru tirgū, Francijas ''Paris Saint Germain'', kā arī Grieķijas klubs ''Olympiacos''.

Taču visnopietnāko interesi par 28 gadus veco pussargu izrāda Anglijas Premjerlīgas klubs ''West Ham''.
Arī pats spēlētājs kādā intervijā bija izteicies, ka labprāt savu karjeru vēlētos turpināt, spēlējot Anglijā.

''Transfēru logs aizvērsies nepilnu divu mēnešu laikā un šajā posmā vēl daudz lietas var notikt. Man jau ir bijuši dažādi piedāvājumi, taču pagaidām es vēl neesmu izlēmis par savu nākotni,'' laikrakstam ''ABN'' noslēpumaini sacīja Arango.
''Es ļoti cienu savu pašreizējo komandu un, runājot pat turpmāko, nevaru tagad viegli sacīt, ka noteikti to pametīšu.
Šobrīd Anglijas un Spānijas līgas ir spēcīgākās futbola līgas pasaulē. Protams, ja man būs nopietns piedāvājums un visi nosacījumi apmierinās, tad es nelaidīšu garām šādu izdevību,'' piebilda Venecuēlas izlases spēlētājs.

Cik zināms, ''Mallorca'' šovasar jau ir šķīrusies no diviem labiem komandas spēlētājiem. Uz Turcijas klubu ''Fenerbahce'' pārcēlies Spānijas izlases uzbrucējs Daniels Giza, kā arī komandu atstājis argentīnietis Honass Gutierezs, kurš pievienojies Anglijas Premjerlīgas klubam ''Newcastle United''.

Izmantotie resursi:
westhamonline.net