Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Van Bommels vēlas atgriezties izlasē

Van Bommels vēlas atgriezties izlasē
Marks van Bommels
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Bayern Munich'' pussargs Marks Van Bommels paziņojis, ka atkal vēlas spēlēt Nīderlandes izlases rindās. Pēdējo reizi holandietis pārstāvēja izlasi 2006. gadā.

Kopš Nīderlandes izlasi sāka vadīt Marko Van Bastens, vācu kluba pussargs nevēlējās pārstāvēt valstsvienību, taču tagad, kad Van Bastens vairs nav pie izlases stūres, 31 gadus vecais futbolists izteicis vēlmi atgriezties izlases rindās.
Atgādināsim, ka Van Bastenam līgums ar Nīderlandes izlasi bija līdz ''Euro 2008'' turnīra beigām un tagad viņš ir Nīderlandes kluba ''Ajax'' galvenais treneris.

Jāpiemin, ka jaunais Nīderlandes izlases treneris Berts Van Marvijks ir Van Bommela sievas tēvs un tāpēc ir gandrīz droši, ka ''Bayern'' pussargs vēl uzspēlēs izlasē.
''Es vienmēr esmu teicis, ka vēlos atgriezties izlasē, bet tikai tad, kad Marko (Van Bastens – R.Z.) nebūs tās treneris.
Tagad Marko ir prom un mans sievas tēvs ir jaunais izlases treneris. Ja es būšu viņam vajadzīgs, tad esmu gatavs palīdzēt,'' sacīja Van Bommels.

Valstsvienību Van Bommels pārstāvēja laika posmā no 2000. līdz 2006. gadam, aizvadot 40 spēles un gūstot septiņus vārtus.

Klīst runas, ka jaunais ''Bayern'' komandas treneris Jurgens Klinsmans nākamajā sezonā Van Bommelu varētu iecelt par komandas kapteini, ņemot vērā, ka karjeru beidzis ilggadējais komandas vārtsargs Olivers Kāns.
''Tas nav mans galvenais mērķis,'' par iespējamo nokļūšanu vācu kluba kapteiņa lomā izteicās holandietis.
''Ja komandas treneris to tiešām vēlēsies un arī pārējie būs ar mieru, tad es ar lielāko prieku kļūšu par ''Bayern'' kapteini,'' piebilda Van Bommels.

Izmantotie resursi:
worldsoccer.com
skysports.com

     [+] [-]

, 2008-07-13 10:14, pirms 16 gadiem
Lai viņam veicas. Ļoti pieredzējis spēlētājs noderēs Holandes izlasei un arī kā Bayern kapteinis būtu labs variants...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-13 15:56, pirms 16 gadiem
Nu lai veicas, bet šitas bija zināms jau sen, ka viņš vēlētos atgriezties, kad MVB būs prom!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-14 09:41, pirms 16 gadiem
jā nu šis ir baigais špīlers , atceros viņa izgājienu Bernabeu..., tiesa, tagad to atceros ar smaidu, bet toreiz biju dusmīgs

     [+] [-]

, 2008-07-14 13:50, pirms 16 gadiem
arvis86 rakstīja: jā nu šis ir baigais špīlers , atceros viņa izgājienu Bernabeu..., tiesa, tagad to atceros ar smaidu, bet toreiz biju dusmīgs

Pret HSV viņš 30 sec laikā nopelnīja 2 dzeltenās! No sākuma aizmeta bumbu un tad parādīja tiesesim to pašu, ko Real faniem!