Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

U-17 un U-19 meiteņu izlasēm pārbaudes spēlēs Polijā

U-17 un U-19 meiteņu izlasēm pārbaudes spēlēs Polijā
Latvijas U-19 izlases kapteine
Guna Āboliņa 2007. gada Baltijas
kausa izcīņā
Foto: LFF

Gatavojoties Baltijas Kausa izcīņai, Latvijas meiteņu izlases U-17 un U-19 viesojās Polijas pilsētā Mihalovā, kur pirmajā spēļu dienā tikās ar vietējā sporta kluba komandām, kuras Polijas sieviešu čempionātā spēlē 1.līgā.

U-19 izlase savas pretinieces pieveica ar rezultātu 7:0 . Vārtus mūsu vienības labā guva Jūlija Sokolova (3), Angela Ignatjeva (2), Guna Āboliņa un Dita Upesjure. Labākās spēlētājas balvu saņēma Sokolova.

U-17 izlases trenerēm Tatjanai Šaļimovai un Karinai Šakurovai tā bija debijas spēle treneru amatā un spēlētājas, demonstrējot acīm tīkamu sniegumu, savas pretinieces pieveica ar rezultātu 4:0. Vārtus guva Olga Ivanova (2), Suzanna Ribalko, Kristīne Kazakēviča. Labākās spēlētājas balva Ivanova.

Otrajā spēļu dienā mūsu pretinieces U-19 komandai bija jau daudz spēcīgākas, kuras bija mērojušas vairāk nekā 250 km tālu ceļu, lai tiktos ar mūsu komandu. Komanda no Oļštinas ir viena no līderēm Polijas čempionāta 1.līgā. Spēle bija ļoti smaga un tikai pāris minūtes pirms spēles pirmo vārtu autore Angelina Ignatjeva guva izšķirošos vārtus. Vēl vārtus guva Sabīne Kadirova. Labākās spēlētājas balvu saņēma Džastina Radvila.

U-17 meitenēm daudz pieredzējušās polietes bija pārākas gan fiziskā, gan gadu ziņā un izmantojot lielāko daļu no visām izdevībām guva uzvaru ar rezultātu 4:0. Diemžēl jaunība un pieredzes trūkums mūsu meitenēm neļāva izšķirošos brīžos izmantot dotās izdevības un gūt vārtus. Bet tādu bija ne mazums. Labākās spēlētājas balvu saņēma Agnese Kokoreviča.

Izmantotie resursi:
lff.lv

     [+] [-]

, 2008-07-13 22:11, pirms 16 gadiem
maza kļūdiņa tie kuri brauca 250 km tālu, ar šo komandu spēlēja u 17 izlase...