Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Liberopuloss pārceļas uz Vāciju

Agris Suveizda

Liberopuloss pārceļas uz Vāciju
Nikoss Liberopuloss (pa kreisi)
Foto: Fotoshot

Grieķijas izlases uzbrucējs Nikoss Liberopuloss parakstījis divu gadu līgumu ar Vācijas Bundeslīgas futbola klubu "Eintracht". Frankfurtes "Eintracht" būs 32 gadus vecā futbolista pirmais ārzemju klubs. Viņa iepriekšējais klubs bija Atēnu "AEK".

Liberopuloss, kurš aizvadīja arī vienu spēli šā gada Eiropas čempionātā eksčempiones Grieķijas sastāvā, kā brīvais aģents pievienojās Frankfurtes "Eintracht", kura rindās pagājušajā sezonā spēlēja trīs grieķu spēlētāji - Iojannis Amanatidis, Sotiris Kirjakoss un Evangelos Mancioss. No šiem spēlētājiem Frankfurtē palicis tikai Amanatidis.

Visu savu līdzšinējo karjeru Nikos spēlējis tikai Grieķijas klubos. Viņš pārstāvējis tādus visā Eiropā slavenus klubus kā Atēnu "Panathinaikos" un Atēnu "AEK". Grieķijas izlasē viņš ir aizvadījis 57 spēles un guvis 12 vārtus.

Izmantotie resursi:
sportillustrated.cnn.com

     [+] [-]

, 2008-07-13 21:02, pirms 16 gadiem
Ko lai saka... Ar tik garu kaaju kaa bildee vinsh labi iedereesies starp Frankfurtes debeskraapjiem un iekljausies arii Frankfurtes minotauru rindaas... Tiesa gan, kaads no Liberopulos uzbruceejs Labaak buutu saucies "Shturmeropulos"

  +1 [+] [-]

, 2008-07-14 17:08, pirms 16 gadiem
nu liimenis uz augsu
jo nu lab..klubs nav speeciigs..bet AR kadiem klubiem vins speelees
liimenis uz augsu