Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Jorks nolēmis atgriezties izlasē

Jorks nolēmis atgriezties izlasē
Dvaits Jorks
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Sunderland'' uzbrucējs Dvaits Jorks nolēmis atgriezties Trinidadas un Tobago izlases rindās, lai palīdzētu un iedvesmotu to vēlreiz kvalificēties Pasaules čempionātam, kas notiks 2010. gadā.

Jau nesen ziņojām, ka 36 gadus vecais futbolists nedomā mest mieru un nolēmis uzspēlēt futbolu vismaz vēl vienu sezonu, kā rezultātā, parakstot līgumu ar ''Sunderland'' vismaz vēl uz vienu sezonu.

Tagad Jorks ir nolēmis atgriezties arī valstsvienības rindās, lai palīdzētu izlasei jau otro reizi pēc kārtas kvalificēties Pasaules čempionātam, kas norisināsies 2010. gadā Dienvidāfrikas Republikā.
Pēc pagājušā Pasaules čempionāta Jorks paziņoja, ka beidz karjeru izlases rindās.

''Pirmdien pēc Dvaita (Jorka – R.Z.) lūguma, man bija tikšanās, kurā viņš izteica vēlmi vēlreiz spēlēt izlases rindās. Arī valstsvienības treneris Francisko Maturana bija ļoti priecīgs par šo lielisko ziņu,'' sacīja Trinidadas un Tobago Futbola Federācijas viceprezidents Džeks Verners.

Atgādināsim, ka 2006. gadā Trinidadas un Tobago izlase pirmo reizi vēsturē bija kvalificējusies Pasaules čempionātam. Turnīrs notika Vācijā, kur Trinidada un Tobago bija salozēta vienā grupā ar Anglijas, Zviedrijas un Paragvajas izlasēm. Trijās spēlēs Trinidada un Tobago izcīnīja vienu neizšķirtu (pret Zviedriju 0:0 – R.Z.) un divas reizes zaudēja, piekāpjoties Anglijai un Paragvajai ar 0:2.

Šoreiz kvalifikācijas turnīra pirmajā posmā Trinidadas un Tobago izlase divu spēļu summā uzvarēja Bermudas izlasi un iekļuva apakšgrupā, kura sastāv no četrām izlasēm.
Pirmo spēli Trinidadas un Tobago futbolisti aizvadīs šī gada 20. augustā, kur mērosies spēkiem ar Kubas izlasi. Apakšgrupā ir arī ASV un Gvatemalas izlases.

Valstsvienību Jorks pārstāv kopš 1989. gada, kuras rindās aizvadījis 59 spēles, gūstot 16 vārtus.

Izmantotie resursi:
teamtalk.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-07-13 21:47, pirms 16 gadiem
Kauns autoram, Trinidada un Tobago ir no CONCACAF, jeb vienkārši no Ziemeļamerikas, nevis no Āfrikas!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-14 09:14, pirms 16 gadiem
alstsvienību Jorks pārstāv kopš 1989. gada, kuras rindās aizvadījis 59 spēles, gūstot 16 vārtus.

Jomajo 4alis gandriiz 20 gadus izlasee speelee!!!