Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Everton'' un ''Benfica'' cīņā par Aimaru

''Everton'' un ''Benfica'' cīņā par Aimaru
Pablo Aimars
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs ''Everton'', kā arī Portugāles klubs ''Benfica'' uzsākuši cīņu par argentīnieša Pablo Aimara iegādi, kurš patreiz pārstāv spāņu komandu ''Real Zaragoza''.

Cik zināms, ''Zaragoza'' pērnajā sezonā Spānijas čempionātā ierindojās 18. vietā un izkrita spēlēt uz Spānijas otro spēcīgāko futbola līgu.
Pirms kāda laika jau ziņojām, ka par spīti izkrišanai uz zemāku līgu, vairāki spēlētāji nolēmuši palikt komandā un palīdzēt tai atgriezties augstākajā līgā, taču, laikam ritot uz priekšu, ''Zaragoza'' labākie spēlētāji saņem vairākus piedāvājumus no citām komandām.

Viens no ''Zaragoza'' komandas līderiem Aimars jau nu nebūs tas, kurš paliks bez uzmanības. Lielu interesi par 28 gadus veco pussargu izrāda tādi klubi kā Itālijas ''Lazio'', Argentīnas ''River Plate'', kā arī Grieķijas ''Panathinaikos''.
Taču tiek lēsts, ka Portugāles klubam ''Benfica'', kā arī Anglijas Premjerlīgas klubam ''Everton'' ir visreālākās iespējas savas komandas rindas papildināt ar Argentīnas izlases spēlētāju.

''Ir bijuši piedāvājumi gan no ''Panathinaikos'', gan no ''Benfica'', taču es gaidu zvanu no Anglijas,'' laikrakstam ''Record'' paziņoja Aimara aģents Gustavo Maskardi.
Lai nu kā, Aimara tēvs Rikardo Aimars uzskata, ka viņa dēls visdrīzāk varētu pievienoties ''Benfica''.
''Es domāju, ka Pablo būtu ļoti laimīgs, spēlējot ''Benfica'' komandas rindās, un viņš jūtas sajūsmināts, ka klubs izrāda interesi par viņu, taču nevar zināt, kas notiks tālāk, jo Pablo ir arī veicis pārrunas ar klubiem no Anglijas,'' sacīja futbolista tēvs.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +4 [+] [-]

, 2008-07-13 16:31, pirms 16 gadiem
Lai veicas! Viņam bija jākļūst par vienu no labākajiem, bet kautkas nogāja greizi!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-13 22:14, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Lai veicas! Viņam bija jākļūst par vienu no labākajiem, bet kautkas nogāja greizi!

ne tur aizgāja čalis..