Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

LFF izskata Jakubovska informāciju par iespējamiem Ļašenko pārkāpumiem

LFF izskata Jakubovska informāciju par iespējamiem Ļašenko pārkāpumiem
Vadims Ļašenko. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Godīgas spēles un ētikas komiteja skata publiski pausto un iesniegumā komitejai minēto informāciju saistībā ar Aleksandra Jakubovska izteikumiem, vēsta organizācija.

Portāls "Delfi" iepriekš publicēja informāciju, kurā izputējušā kluba "Noah Jūrmala" vadītājs Aleksandrs Jakubovskis atklāja, ka pašreizējais LFF prezidents Vadims Ļašenko no skandalozā Oļega Gavrilova par 50 000 eiro nopircis slaveno sarunu, kurā tā brīža federācijas galva Kaspars Gorkšs sarunājas ar Gavrilovu.

Kā piektdien raksta LFF, federācijas Godīgas spēles un ētikas komitejā iepriekš vērsusies arī LFF valde, aicinot pēc iespējas drīzākā laikā izvērtēt publiski izskanējušo un portāla "Delfi" sporta ziņu nodaļas galvenā redaktora Ulda Strautmaņa iesniegumā minēto informāciju.

Komiteja līdz šim šajā jautājumā aizvadījusi divas sēdes, apkopojot pieejamo informāciju.

Lai komiteja varētu pārliecināties, ka pastāv objektīvi iemesli ētikas pārkāpuma lietas izskatīšanai, tā aicinājusi publiski izskanējušo informācijas sniedzēju Aleksandru Jakubovski sniegt papildus detalizētu informāciju un piedalīties kādā no nākamajām komitejas sēdēm.

Apstākļu izskatīšanas laikā LFF, kā arī LFF Godīgas spēles un ētikas komiteja plašākus komentārus nesniegs. Pats Ļašenko gan publiski izvairījies komentēt, vai tiešām ticies ar Gavrilovu un iegādājies no viņa ierakstu, turklāt LFF prezidents izskanējušo informāciju nosaucis par provokāciju.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-12 16:54, pirms 2 gadiem
Šitas tāpat jāņem nost no strīpas.

     [+] [-]

, 2021-11-12 18:15, pirms 2 gadiem
Dienas joks ! Varētu padomāt, ka kodīs rokā, kura baro! Drīzāk nolaizīs!

     [+] [-]

, 2021-11-12 19:28, pirms 2 gadiem
Jaa,šitas kā jau pie krieviem!,Rīt būs ziņa ka nekādi pārkāpumi netika fiksēti,vai mutisks aizrādījums..

     [+] [-]

, 2021-11-12 22:20, pirms 2 gadiem
Baigie žurnālisti, muļā vienu un to pašu kā karstu kartupeli. Lielākajai daļai biedru bija zināms par šo ierakstu, kuru Vadims atskaņoja tikai neizlēmigajiem biedriem un informēja par to arī Gorkšu. Gorkšs pats vainīgs, ka tikās ar diskvalificēto Gavrivlovu, lai savā pusē dabūtu latgales balsis un vēl šo to nevajadzīgu sarunāja. Jā Vadims nopirka šo ierakstu,ko Gavrilovs bija ierakstījis caur telefonu, bet ar viņu netikās, bet nopirka caur Jakubovski, par to ļāva nedaudz pievērsa acis uz viņa Lokomativ izdarībām, bet Noah izdarības vairs nevarēja piesegt. Punkts un āmen, ko var ņemties.