Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

A grupa: Vai Portugāle izvirzīsies otrajā vietā?

Šodien vakarā Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra A apakšgrupā norisināsies trīs spēles, no kurām divas solās būt īpaši spraigas, jo savā starpā tiksies šīs grupas četras spēcīgākās komandas.

Somijas izlase šodien savās mājās uzņems savas grupas līderus poļus, kuri iepriekšējā kārtā nospēlēja neizšķirti ar portugāļiem. Somijas izlase šīs dienas uzvaras gadījumā izvirzīsies pirmajā vietā, kas viņiem ļautu spert platu soli iekļūšanai EČ finālturnīrā.

Arī otra spēlē solās būt īpaši spraiga, jo Portugāles izlases uzvaras gadījumā, tā izvirzīsies otrajā vietā. Lai arī pēdējās trijās spēlēs Portugāles izlasei nav gājis kā viņiem gribētos (1 uzvara un 2 neizšķirti), šodien komanda cer izcīnīt trīs punktus.

"Mums vajag uzvarēt. Mums ir jāspēlē tāds futbols, kādu mēs pieprotam," saka Portugāles izlases galvenais treneris Skolari.

Arī viens no komandas līderiem uzskata, ka šīs dienas uzvara var atrisināt ļoti daudz jautājumu.

"Serbija un Polija ir diezgan līdzīgas komandas, kurām vairāk patīk pozicionāla spēle. Serbi ir izteikti piekritēji pozicionālai spēlei un tas priekš mums ir ļoti labi. Domāju, ka ja mēs šodien uzvaram, tad mēs jau praktiski būsim nodrošinājuši vietu Eiropas čempionātā," pārliecināts ir Krištianu Ronaldo.

Trešajā grupas spēlē Kazahstānas izlase savās mājās uzņems Beļģijas izlasi, kura arī vēl saglabā labas izredzes, lai kvalificētos Eiropas čempionātam.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrs.
A grupa.
12. septembra spēles.
betway.com ekspertu prognozes:

18:00 Kazahstāna - Beļģija (Kazahstānas uzvara 4.50, neizšķirts 3.40, Beļģijas uzvara 1.75)

19:00 Somija - Polija (Somijas uzvara 2.65, neizšķirts 3.10, Polijas uzvara 2.55)

23:00 Portugāle - Serbija (Portugāles uzvara 1.45, neizšķirts 3.75, Serbijas uzvara 7.25)

Turnīra tabula.
1. Polija 10 20*
2. Somija 10 18
3. Portugāle 9 16
4. Serbija 9 15
5. Beļģija 9 10
6. Armēnija 8 8
7. Kazahstāna 9 6
8. Azerbaidžāna 8 5
* - vieta, komanda, spēles, punkti

Izmantotie resursi:

www.uefa.com
www.goal.com
Foto: AFP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja