Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

U16 vecuma grupā triumfē ventspilnieki

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Latvijas čempionu titulu futbolā U16 vecuma grupā nodrošinājuši Ventspils "Cerības" spēlētāji, kas izšķirošajā mačā savā laukumā ar 4:3 apspēlēja pagājušā gada uzvarētājus Daugavpils "Dinaburg" jauniešus.

Pirms mača ar daugavpiliešiem ventspilnieku rēķinā bija 14 uzvaras un, lai kārtu pirms čempionāta noslēgumu nodrošinātu pirmo vietu, vajadzēja tikt pie vēl viena panākuma. Tas arī izdevās, lai gan spēle ar pagājušā gada uzvarētājiem bija tiešām spraiga. Viesi pirmie atklāja rezultātu, bet Deniss Babuļs drīz vien panāca izlīdzināju. Mača turpinājumā vadība izvirzījās tikai "Cerības" futbolisti – Edgars Kārkliņš ar 11 metru soda sitienu panāca 2:1, daugavpilieši panāca izlīdzinājumu, bet tad precīzi bija arī Vladimirs Mukins un Arturs Smirnovs, panākot jau 4:2 mājinieku labā. "Dinaburg" gan izdevās samazināt rezultāta starpību, bet vairāk izdarīt "Cerības" spēlētāji viņiem neļāva. Līdz ar to Ventspils komanda jau nodrošināja čempionu titulu, lai gan tai vēl jāaizvada viena spēle.

Komandas treneris Sergejs Tidenbergs atzina, ka ir pateicīgs puišiem, kas uzvarai atdevuši visus spēkus: "Tas ir ļoti liels sasniegums un mēs esam ļoti priecīgi. Dažbrīd puišiem neklājās viegli, tomēr mēs bijām vienoti kā dūre un spēlētāji demonstrēja īstu vīru raksturu. Ne vienmēr viss izdevās, bet, pateicoties gribasspēkam, tomēr izdevās uzvarēt."

Izmantotie resursi
www.fkventspils.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-10-11 14:34, pirms 17 gadiem
Babuļs pie lielaas komandas treneejas jau otro sezonu un dublieru chempii regulaari laizh, taa kaa mozh driiz i sauks

     [+] [-]

, 2007-10-11 16:50, pirms 17 gadiem
ventspils peedeejos speeli zaudees.. es to zinu un juutu.. bet tituls ir pelniits !!

     [+] [-]

, 2007-10-11 17:39, pirms 17 gadiem
Malaci!!!!saja gada V-pils dublieros trenejas Babuls,un vartsargs Valentin, vins spele ari Tranzita!!!!

     [+] [-]

, 2007-10-12 20:06, pirms 17 gadiem
Ventspils uz saru vineju bet babuls driz brauks uz anglijas premjerligas komandu portsmut un wigan

     [+] [-]

, 2007-10-14 23:11, pirms 17 gadiem