Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Lampards un Hārgrīvzs nespēlēs

Andrejs Siliņš

Anglijas futbola izlases pussargi Frenks Lampards un Ouvens Hārvgrīvzs savainojumu dēļ nevarēs piedalīties trešdien paredzētajā 2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē pret Krievijas valstsvienību.

Londonas "Chelsea" pussargs Lampards un "Manchester United" pussargs Hārgrīvzs bija spiesti izlaist arī sestdien aizvadīto spēli Vemblija stadionā pret Izraēlu, kurā angļi izcīnīja gana pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 3:0. Tikmēr "Liverpool" pussargs Stīvens Džerārds, neskatoties uz lauzto kājas pirkstu, izgāja Anglijas sākumsastāvā un tika nomainīts spēles 71.minūtē, kad sāka just krampjus.

Visticamāk, ka savainoto vietā stāsies Garets Berijs, kurš aizvadīja labu maču pret izraēļiem sestdien. Tāpat savainotā Deivida Bekhema vietu arī rītvakar paredzētajā mačā, visdrīzāk, ieņems Šons Raits-Filipss, kurš pret Izraēlu izpelnījās futbola ekspertu atzinību un tika nosaukts par mača labāko spēlētāju.

Patīkamā ziņa angļu līdzjutējiem – Pīters Kraučs pēc vienas spēles diskvalifikācijas būs atpakaļ ierindā, taču vēl nav teikts, ka tieši šis garais uzbrucējs ieņems vietu līdzās Maiklam Ouvenam angļu pamatsastāva priekšējā līnijā, jo sestdienas spēlē labi sevi parādīja arī Emīls Heskijs.

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-09-11 09:39, pirms 17 gadiem
Ko Tu runā? Sestdien biju Vemblija stadionā un redzēju, uz ko angļi ir spējīgi. Viņi lupatu lēveros samala Izraelu. Pat bez Krauča, Bekhema, Lemparda, Hārgrīvza un Rūnija... Izraela neizdarīja NEVIENU(!!!!) sitiena pa angļu vārtiem. Krieviem nav variantu!!!

  -2 [+] [-]

, 2007-09-11 11:10, pirms 17 gadiem
Anglijai gan jabuut uz eiropas chempi bet var netikt portugaale un spanija tas nekas, bet anglijai jaatiek obligaati!!!

     [+] [-]

, 2007-09-11 11:15, pirms 17 gadiem
buus inčīgi,bet krieveļiem tāpat nebūs ko likt pretī un angļi izcīnīs likumsakarīgu uzvaru! tas ,ka Tu BIGIJ biji stadionaa nebuut nenoziimee,ka tagad esi gudraaks par visiem

     [+] [-]

, 2007-09-11 12:41, pirms 17 gadiem
Anglija vinnes!!!!bet si uzvara nebus viegla..........

  -2 [+] [-]

, 2007-09-11 12:47, pirms 17 gadiem
Klātienē var labāk redzēt nekā pa televizoru, it īpaši tik ideālā stadionā kā Wembley.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-11 17:20, pirms 17 gadiem
Go ENGLAND!