Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Nice" iegādājas Ospinu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Nice" iegādājas Ospinu
Davids Ospina
Foto: www.enlajugada.com

Francijas 1.līgas kluba "Nice" sastāvu papildinās kolumbiešu vārtsargs Davids Ospina, kurš līgumu ar klubu parakstījis uz četrām sezonām.

Līdz šim tika paredzēts, ka Ospina pārcelsies uz Argentīnas futbola grandu "Boca Juniors", taču sarunas par pārcelšanos uz šo klubu bija neveiksmīgas. Galarezultātā Ospina nolēma pievienoties pagājušās sezonas devītajam spēcīgākajam Francijas klubam.

"Nice" kolumbiešu vārtsarga bijušajam klubam „Atletico Nacional” par spēlētāja iegādi samaksāja divus miljonus eiro. Pats Ospina par pārcelšanos uz Eiropu runāja ar sajūsmu: "Es esmu vienmēr sapņojis par spēlēšanu Eiropā." Ospinas iegāde tiek saistīta ar cita franču kluba vārtsarga Ugo Lorī pārdošanu Lionas "Olympique" komandai.

Ospinam ir tikai 19 gadi, taču neskatoties uz to viņš ir aizvadījis jau desmit spēles Kolumbijas nacionālajā izlasē un ir viens no valsts lielākajiem talantiem. Izlasē viņš debitēja 17(!) gadu vecumā. Zinot to, ka vārtsargi savus brieduma gadus sasniedz tuvojoties 30 gadu atzīmei, Ospinas sasniegumi ir vērā ņemami.

Paredzams, ka jaunais vārtsargs kļūs par komandas otro vārtsargu, jo pirmā vārtsarga loma tiek atvēlēta pieredzējušajam Lionelam Letizī. "Nice" šīs vasaras transfēru tirgū ir bijusi diezgan aktīva un ir iegādājusies vairākus spēlētājus, tajā skaitā arī Luku Remī, Emersu Fajē, kā arī Čauki Ben Sādu.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-07-11 01:08, pirms 16 gadiem
Prieks! Izskatās labs! Nevaru sagaidīt, kad Džillermo Očoa nāks uz kādu Eiropas klubu! Pat par MU baumoja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja