Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Lietuvas izlasi vajā savainojumi

Lietuvas nacionālo futbola izlasi turpina vajāt savainojumi. Šoreiz savainojumā iedzīvojies viens no izlases līderiem, Maskavas ''CSKA'' klubā spēlējošais Deivids Šembers, viņa vietā uz izlasi izsaukts ''Liepājas Metalurgs'' leģionārs Darjuss Miceika.

Lietuvas futbola izlasi turpina vajāt savainojumi. Pie savainotajiem Edinburgas ''Hearts'' kluba pussargiem Deivida Česnauska un Sauļa Mikoļūna, kā arī Itālijas ''Brescia'' komandas aizsarga Mariusa Stankēviča pievienojies viens no izlases līderiem - ''CSKA" pamatsastāvā spēlējošais Šembers. Pēc Lietuvas izlases galvenā trenera teiktā Deivids pašlaik atrodas Vācijā, kur arī noskaidrosies viņa veselības stāvoklis. Taču izskatās, ka trauma ir diezgan nopietna.

Viņa vietā uz izlasi izsaukts Liepājā spēlējošais Darjuss Miceika, tāpat pie valstsvienības iespējams pievienosies Tomas Tamošausks, taču šajā jautājumā pagaidām īstas skaidrības nav.

Lietuvas futbola izlasē lielākie robi pašlaik ir tieši laukuma vidusdaļā, jo vairāki pamatsastāva pussargi ir iedzīvojušies nopietnos savainojumos. Jau pavisam drīz, tieši pēc nedēļas, Lietuvas izlase Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē izbraukumā tiksies ar Franciju, savā laukumā Lietuva piekāpās Francijai ar 0:1, lai arī spēle bija visnotaļ līdzīga.

Izmantotie resursi:
www.eurofootball.lt

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-10 17:51, pirms 17 gadiem
Veel gadu, varbuut divus atpakalj laishi nebija nekas, tagad vinji mums ir priekshaaa daudz vairaak, nekaa mees tajaa laikaa....

Runaajot par teemu, priecee, ka LM speelee izlases dzeki ne tikai no Latvijas

  -2 [+] [-]

, 2007-10-10 20:21, pirms 17 gadiem
gunja jau atkalkaut ko gudru raxta....

  +1 [+] [-]

, 2007-10-10 21:29, pirms 17 gadiem
Lietuva attiistaas... Ja muuseejie spiesti izlasee njemt visus, kas aarzemees speelee + aizlaapaamies ar vieteejiem...

Lietuva nenjem visus aarzemees speeleejushos... veel saliidzina... kursh labaaks... kas noderees...

  +1 [+] [-]

, 2007-10-11 00:26, pirms 17 gadiem
Da labi, kaada starpiiba, vai LTU speele futbolu ar nominaalajiem lideriem ierindaa vai nee - vienalga, kam vajag samos sagraut, tie arii sagraus!