Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Ajax" jauns galvenais treneris

Nīderlandes futbola klubs Amsterdamas "Ajax" par jauno galveno treneri apstiprinājis Adri Kosteru, kurš šajā amatā aizstās Henku ten Kati.

"Ajax" galvenā trenera vakance kļuva pieejama pēc tam, kad līdzšinējais treneris Henks ten Kate nolēma pāriet uz Londonas "Chelsea", lai tur kļūtu par Avrama Granta asistentu.

Pēdējā laikā Kosters trenēja "Ajax" kluba tuvākās rezerves. Savas karjeras laikā viņš kā galvenais treneris ir strādājis tādos klubos kā "Willem II", "Roda", "Excelsior" un "VVV Venlo". Pirms gada Kosters tika atlaists no "RKC Waalwijk" galvenā trenera amata, jo komanda ieņēma pēdējo vietu Nīderlandes čempionātā. Tagad Kosteram ir radusies iespēja strādāt ar visveiksmīgāko Nīderlandes futbola klubu.

Nīderlandes masu mediji ziņo, ka "Ajax" galvenā trenera amatā ļoti vēlējās redzēt pašreizējo nacionālās izlases vecāko treneri Marko van Bastenu, taču Nīderlandes futbola federācija atteicās lauzt ar viņu līgumu. Tomēr vairāki šīs valsts masu mediji ziņo, ka Kosters ir tikai "Ajax" pagaidu galvenais treneris, jo pats van Bastens ir izrādījis nopietnu interesi par kluba "diriģēšanu" un drīzumā varētu pieņemt "Ajax" piedāvājumu.

Nīderlandes futbola čempionātā "Ajax" šobrīd ieņem 2. vietu, par vienu punktu atpaliekot no līdervienības "Feyenoord". Pagājušajā nedēļā "Ajax" nespēja iekļūt UEFA kausa izcīņas grupu turnīrā, jo 1. kārtā divu spēļu summā zaudēja Zagrebas "Dinamo" (Horvātija). Šis bija komandas sliktākais sniegums pēdējo 20 gadu laikā.

Izmantotie resursi:
www.iht.com

  +1 [+] [-]

, 2007-10-10 06:59, pirms 17 gadiem
taadu svaku trenneriiti atradushi!

  +1 [+] [-]

, 2007-10-10 09:29, pirms 17 gadiem
nja......tiesam vajag meklet kaut ko speeciigaku...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-10 16:03, pirms 17 gadiem
Ajaxam krīzīte