Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ārsts Ēdegora savainojumu raksturo kā nelielu mežģījumu

Andris Liepa
Andris Liepa

Ārsts Ēdegora savainojumu raksturo kā nelielu mežģījumu
Vienīgo vārtu guvējs Martins Ēdegors. Foto: Zumapress/Scanpix

Norvēģijas izlases pussarga Martina Ēdegārda pirmdien, 9. septembrī, gūtais savainojums neesot nopietns, sarunā ar medijiem skaidroja valstsvienības ārsts Ola Sands.

Londonas "Arsenal" pussargs savainojumā iedzīvojās Nāciju līgas mačā starp Norvēģijas un Austrijas valstsvienībām. Ēdegors maču nespēja turpināt pēc sadursmes ar Kristofu Baumgartneru otrā puslaika vidū.

Ēdegors laukumu pameta ar ārstu palīdzību, demonstrējot sāpju grimases. Epizodes video gan redzams, ka norvēģis pamatīgi izmežģīja potīti.

Pēc mača Norvēģijas izlases ārsts Ola Sands šo savainojumu raksturoja kā "nelielu potītes mežģījumu".

"Viņam ir neliels porītes mežģījums. Redzēsim. Izmantosim ultraskaņas procedūru, lai to pārbaudītu. Ja nebūs skaidrības, izmantosim magnētisko rezonansi," sacīja Sands.

Norvēģijas izlases stūrmanis Stale Solbakens gan savos komentāros bija pesimistiskāk noskaņots: "Ģērbtuvēs izskatījās sāpīgi. Zinām, ka tā ir izmežģīta potīte. Viss būs labi, ja saites nebūs plīsušas, bet neesmu drošs, ka Mikels Arteta man zvanīs ar uzslavām."

Norvēģijas izlase šajā mačā svinēja uzvaru ar rezultātu 2:1, uzvaras "golu" gūstot Ērlingam Holannam.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...