Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Davidovs un Romanovs pie spēlēšanas netiek

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Davidovs un Romanovs pie spēlēšanas netiek
Pāvels Davidovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pie spēlēšanas savos klubos nav izdevies tikt diviem Latvijas vārtsargiem - Denisam Romanovam un Pāvelam Davidovam, taču arī bez viņiem "Slavia" un "Shakhter" tika pie uzvarām.

Ar interesi tika gaidīta Baltkrievijas čempionāta 1/16 fināla spēle starp Baltkrievijas 3. līgas klubu "Neman" un augstākās līgas vienību Soļigorskas "Shakhter". Soļigorskas kluba rindās bija iespējama Pāvela Davidova debija, taču diemžēl, kā ierasti, vārtos stājās Vitālijs Makavčiks. "Shakhter" laukumā neradās ne mazākās problēmas, tādējādi tika izcīnīta pārliecinoša uzvara ar 5:0.

Nākamo spēli Soļigorskas klubs aizvadīs svētdien, kad savā laukumā uzņems Brestas "Dinamo". Iespējams, ka laukumā redzēsim arī Davidovu.

Cits Latvijas vārtsargs Deniss Romanovs kārtējo reizi nebija pieteikumā Prāgas "Slavia" mačam Čehijas čempionātā. Vārtus sargāja Jans Hanušs, pie tam šoreiz viņš palīdzēja savai komandai izcīnīt pirmo uzvaru šosezon (jau trešo spēli pēc kārtas ielaida vismaz vienus vārtus). "Slavia" ar 3:1 uzvarēja Prāgas "Bohemians". Deniss netiek laukumā, jo viņam joprojām ir diskvalifikācija uz Eirokausu spēlēm, tādēļ spēlēt tiek tie vārtsargi, kuri varēs spēlēt Eiropas līgas kvalifikācijā. Pats Romanovs kopā ar Latvijas izlasi trešdien spēlēs pret Bulgāriju.

Izmantotie resursi:
slavia.cz
fcshakhter.by

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-08-10 11:32, pirms 15 gadiem
Pelna naudu, sēžot uz beņķa.
Latvijas Virslīgā stabīli būtu pirmie vārtsargi klubos.

     [+] [-]

, 2009-08-10 11:46, pirms 15 gadiem
francesko rakstīja: pavlovu noteikti grib pataupiit
Davidovu!

     [+] [-]

, 2009-08-10 11:48, pirms 15 gadiem
Žēl, bet nu es ceru, ka izdosies abiem drīzumā iekarot pirmo vārtsargu vietas. Davidovam jau tā bija tikai pirmā spēle, tā ka nekas traks. Moš, nākamajā mačā jau būs laukumā!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-10 11:59, pirms 15 gadiem
Dava, mi sledim za toboj - uda4noj karjeri tebe!

     [+] [-]

, 2009-08-10 15:53, pirms 15 gadiem
Жёлто – синяя мобилизация!!!

fkv-lads.lv