Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sorensens veic pārrunas ar ''Galatasaray''

Sorensens veic pārrunas ar ''Galatasaray''
Tomass Sorensens
Foto: Scanpix Sweden

Bijušais Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Aston Villa'' vārtsargs Tomass Sorensens atklājis, ka uzsācis pārrunas ar Turcijas kluba ''Galatasaray'' vadību par viņa iespējamo pievienošanos pašreizējiem Turcijas čempioniem.

Pēc pērnās sezonas Dānijas izlases vārtsargam beidzās līgums ar ''Aston Villa'' un viņš nevēlējās to pagarināt.

Sorensens arī atklāja, ka nevēlējies palikt komandā, jo viņam bija ļoti sliktas attiecības ar komandas galveno treneri Martinu O'Neilu.
Tagad 32 gadus vecā vārtsarga mērķis ir atrast jaunu komandu un, cik zināms, viņš jau ir uzsācis pārrunas ar Turcijas kluba ''Galatasaray'' vadību par iespējamo pāreju.

''Esmu lietas kursā par klīstošajām runām un zinu arī to, ka ''Galatasaray'' kluba pārstāvji veic pārrunas ar manu aģentu, taču līdz galapunktam vēl ir tāls ceļš ejams,'' dāņu laikrakstam ''Sporten.dk.'' atklāja Sorensens.

Tiek lēsts, ka, ja Sorensens nebūtu pametis komandu, viņš būtu viens no kandidātiem uz komandas kapteiņa lomu.
''Aston Villa'' komandas rindās Sorensens spēlēja laika posmā no 2003. līdz 2008. gadam, aizvadot 139 spēles.
Dānijas izlasi Sorensens pārstāv no 1999. gada un valstsvienības rindās ir aizvadījis 72 spēles.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-10 01:26, pirms 16 gadiem
Kas par muļķībām par to kapteini? Tā man ir pirmā dzirdēšana Kāds prikols no kapteiņa, kas netiek komandas pirmajā sastāvā?!? O'Nīlam kašķis ar Sorensenu ir (bija) jau vismaz pusotru sezonu, tiešī šī iemesla dēļ no Liverpūles tika izīrēts Skots Kārsons, tāpat tiek meklēts vēl viens starp vārtu stabiem stāvētājs.