Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Rukavina pāriet uz "Panathinaikos"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rukavina pāriet uz "Panathinaikos"
Ante Rukavina
Foto: www.net.hr

Bijušais Māra Verpakovska komandas biedrs "Hajduk" sastāvā Ante Rukavina ir noslēdzis līgumu ar grieķu klubu "Panathinaikos".

22 gadus jaunais horvātu uzbrucējs pagājušajā sezonā aizvadīja 26 spēles Splitas "Hajduk" sastāvā un guva deviņus vārtus. Rukavina tiek uzskatīts par vienu no Horvātijas talantīgākajiem jaunajiem futbolistiem, kurš pavisam drīz varētu debitēt arī Horvātijas pieaugušo izlasē.

Rukavina ar Atēnu klubu parakstījis četru gadu līgumu un paredzams, ka sezonā saņems ap pusmiljonu eiro. "Panathinaikos" par viņa iegādi bija spiesti šķirties no apmēram 2,3 miljoniem eiro. Savu profesionālo karjeru Rukavina uzsāka "Šibenik" komandas sastāvā.

"Panathinaikos" galvenais treneris holandietis Henks ten Kate ir paziņojis, ka Rukavina noteikti nav komandas pēdējais papildinājums. Viņš vēloties papildināt komandu ar vēl apmēram četriem futbolistiem. Jau ziņojām, ka Atēnu klubs interesējas arī par Žilbertu Silvas iegādi.

Šajā starpsezonu periodā grieķu klubs jau ir parakstījis līgumus ar vairākiem spēlētājiem, to vidū ir arī Andreass Ivanšics, Kleitons, kā arī Kristodopuloss. Vairāki spēlētāji komandu ir arī atstājuši, starp slavenākajiem jāpiemin Elders Poštiga, Manučo un Ezekvils Gonzaless.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

  -1 [+] [-]

, 2008-07-10 16:01, pirms 16 gadiem
a uz kurieni tad Manučo pārgāja viņs tak bija Mu redzeslokā???

     [+] [-]

, 2008-07-10 17:30, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: a uz kurieni tad Manučo pārgāja viņs tak bija Mu redzeslokā???

Viņš jau piederēja MU, bet viņu izīrēja Panathinaikosiem atpakaļ! Tagad viņam jābūt MU!